Απλές συμβουλές για να μην νιώθεις σαν μπαλόνι μετά τις παρασπονδίες της Πρωτοχρονιάς

10:39 1/1/2017 - Πηγή: iPop

Από την ώρα που υποδέχτηκες το νέο έτος τρως συνεχώς. Έτσι πιστεύεις και είναι απολύτως λογικό πως το πολύ μέχρι αύριο θα νιώθεις από το πρήξιμο σαν μπαλόνι. Έχεις, όμως, εμάς που θα σε βοηθήσουμε για να μην αισθάνεσαι άσχημα και φυσικά για να μην πάρεις κιλά.

Συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις το βάρος σου:Μην αλλάξεις πολύ τις διατροφικές συνήθειες που έχεις για το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι: Αν μέχρι τώρα για παράδειγμα έτρωγες πολλές σαλάτες
και κρέας μην κάνεις ακριβώς το αντίθετο και το ρίξεις στα μακαρόνια, τις πατάτες αλλά και τα γλυκά. Αν το κάνεις θα δεις πως θα πρηστείς αμέσως.
Κατανάλωσε πολλά φρούτα και λαχανικά: Έτσι θα χορτάσεις χωρίς, όμως, να πάρεις κιλά.
Μην αφήσεις το στομάχι σου για πολλές ώρες άδειο: Αν αφήσεις πολλές ώρες το στομάχι σου άδειο όταν φας θα το επιβαρύνεις περισσότερο και θα το κάνεις να πονέσει.Μην περιμένεις να χορτάσεις: Δεν υπάρχει λόγος να σηκωθείς από το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι και να νιώθεις σκασμένος-η από το φαγητό. Καλό θα ήταν να σηκωθείς μόλις καταλάβεις πως έφαγες όσο πρέπει.Πιες πολύ νερό: Πριν κάτσεις στο τραπέζι πιες τουλάχιστον ένα μεγάλο ποτήρι με νερό. Αν το κάνεις μόλις ξεκινήσεις να τρως θα νιώθεις ήδη σαν να έχεις φάει κι άλλο φαγητό νωρίτερα.

photo:dishesanddishes.wordpress.com

The post Απλές συμβουλές για να μην νιώθεις σαν μπαλόνι μετά τις παρασπονδίες της Πρωτοχρονιάς appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα