Απίστευτο περιστατικό: Οδηγός ταξί απείλησε με όπλο τον Στάνκογλου

14:51 2/12/2022 - Πηγή: iPop

Οδηγός ταξί απείλησε τον Στάνκογλου με όπλο στο κέντρο της Αθήνας, ενώ στη συνέχεια απείλησε να τον πατήσει. Το απίστευτο περιστατικό έγινε στην οδό Αμερικής, στο Σύνταγμα.

Όπως αναφέρουν οι μέχρι στιγμής πληροφορίες που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, όλα ξεκίνησαν όταν ο ηθοποιός οδηγούσε το αυτοκίνητό του και ξαφνικά μπήκε στη λωρίδα του ένα ταξί,

με κίνδυνο να τον εμβολίσει. Ο ηθοποιός διαμαρτυρήθηκε για την οδηγική συμπεριφορά του και οι δύο άνδρες στη συνέχεια διαπληκτίστηκαν.

Ο Γιάννης Στάνκογλου κατέβηκε με στόχο να σημειώσει τις πινακίδες του ταξιτζή για να προχωρήσει σε καταγγελία, όμως, ο οδηγός ταξί εκείνη την ώρα έβγαλε ένα όπλο και τον απείλησε.

Ο Γιάννης Στάνκογλου μιλάει για τα παιδιά του και συγκινεί

Μάλιστα, μετά την απειλή με το περίστροφο, ο ηθοποιός τραβήχτηκε στην άκρη και ο οδηγός ταξί βρήκε ευκαιρία, επέστρεψε στο όχημά του, ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να τον πατήσει, πριν εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, ο ηθοποιός έδωσε αναλυτική κατάθεση για το συμβάν στην αστυνομία. Σε βάρος του οδηγού ταξί σχηματίσθηκε εν συνεχεία δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων και άλλα αδικήματα.

Αναμένονται νεότερα σχετικά με την υπόθεση, μετά την καταγγελία του Γιάννη Στάνκογλου.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Απίστευτο περιστατικό: Οδηγός ταξί απείλησε με όπλο τον Στάνκογλου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα