Μέσα σε 11 λεπτά, η J.Lo. αποκαλύπτει τα πάντα για την καριέρα της και τον Ben Affleck! (Video)

19:56 1/12/2022 - Πηγή: iPop

Η Jennifer Lopez στην Vogue ήταν γι’ ακόμα μια φορά αποκαλυπτική! Μίλησε για την οικογένειά της, την καριέρα της και φυσικά τον Ben Affleck, απαντώντας σε 73 ερωτήσεις!

H αμερικανική Vogue έβαλε τη Λατίνα σταρ να απαντήσει μέσα σε λίγα λεπτά σε μερικές ερωτήσεις, με την ίδια να μοιράζεται με το κοινό διάφορες ενδιαφέρουσες

πληροφορίες. Συγκεκριμένα, δεν μπορούσε με τίποτα να κρύψει τον έρωτά της για τον Ben Affleck, αφού τον ανέφερε συνεχώς με κάθε ευκαιρία, ενώ αποκάλυψε τι θα ήθελε να κρατήσουν τα παιδιά της από εκείνη.

Μίλησε για το πόσο αγχωμένη μπορεί να νιώθει πριν κάθε συναυλία, ενώ μοιράστηκε την καλύτερη συμβουλή ομορφιάς που πήρε ποτέ. Φυσικά, απ’ τη συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείπει το νέο της άλμπουμ, το οποίο αναμένουμε μέσα στο 2023. Όσον αφορά το εάν θα επιθυμούσε ένα sequel, τότε αυτό θα ήταν του “Gigli”. Θυμίζουμε ότι σ’ αυτή την ταινία γνωρίστηκε με τον Ben Affleck!

Για τα παιδιά της είπε πως το μήνυμα που θέλει να κρατήσουν από τη δική της καριέρα είναι το γεγονός πως «με σκληρή δουλειά, μπορείς να καταφέρεις πραγματικά τα πάντα».

Στο video της Jennifer Lopez στην Vogue είδαμε μάλιστα και πλάνα απ’ το σπίτι και την υπέροχη αυλή της!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Μέσα σε 11 λεπτά, η J.Lo. αποκαλύπτει τα πάντα για την καριέρα της και τον Ben Affleck! (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μέσα, J Lo, Ben Affleck Video,mesa, J Lo, Ben Affleck Video