Απέδρασε ο «Τοξοβόλος του Συντάγματος» | Στα «χνάρια» του η Αστυνομία

19:51 7/6/2019 - Πηγή: iPop
ΑπέδρασεΣυντάγματος | το βράδυ της Πέμπτης, από τις τις αγροτικές φυλακές της Τίρυνθας, ο Γιάννης Μιχαηλίδης που είναι γνωστός και ως «Τοξοβόλος του Συντάγματος».

Η απόδραση του «Τοξοβόλου του Συντάγματος» είναι το γεγονός που έχει «ταράξει το ελληνικό κοινό. Ο Γιάννης Μιχαηλίδης, όπως είναι το αληθινό του όνομα εξέτιε ποινή κάθειρξης 13 ετών, για την ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικούς στην Πεύκη.

Είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» και για συνέργεια

στη διπλή ληστεία τραπεζών στο Βελβεντό Κοζάνης.

Το γεγονός αυτό ταρακούνησε τις αρχές, οι οποίες από την ώρα της απόδρασης του «Τοξοβόλου του Συντάγματος», έχουν ξεκινήσει έρευνες γα την εύρεσή του. Μάλιστα το υπουργείο Δικαιοσύνης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως διέταξε έρευνες για την απόδραση του «Τοξοβόλου του Συντάγματος».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Γίνεται γνωστό ότι απέδρασε σήμερα από την Αγροτική Φυλακή Τίρυνθας ο κρατούμενος Ι.Μ.. Εξέτιε ποινή πρόσκαιρης κάθειρξης. Ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Αρχές και αναζητείται. Από το Υπουργείο Δικαιοσύνης διατάχθηκε έκτακτος έλεγχος από το Σώμα Επιθεώρησης και πειθαρχική έρευνα από τον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών».

Τέλος, να ενημερώσουμε πως το συγκεκριμένο ψευδώνυμο προέκυψε από τον Φεβρουάριο του 2011, όταν είχε σηκώσει το τόξο του για να ρίξει εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ, στη διάρκεια επεισοδίων. Τότε είχε συλληφθεί, αλλά με την αιτιολογία ότι το τόξο ήταν ψεύτικο και ότι δεν υπήρχε περίπτωση να προκαλέσει κάποια σωματική βλάβη αφέθηκε ελεύθερος.

Διαβάστε επίσης:

Προ των πυλών η αποφυλάκιση Ρωμανού

Το άρθρο Απέδρασε ο «Τοξοβόλος του Συντάγματος» | Στα «χνάρια» του η Αστυνομία εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα