Στο Revival θα γνωρίσεις τα ελληνικά καλλυντικά Aegli-Premium Organics

19:06 7/6/2019 - Πηγή: iPop
H εταιρεία aegli- PREMIUM ORGANICS, είναι μια ελληνική εταιρεία ανάπτυξης- παραγωγής οργανικών καλλυντικών. Δημιουργήθηκε από την Ιατρό, διατροφολόγο-ομοιοπαθητικό Έρρικα Παπαβενετίου. Έχει πάρει το όνομά της από τη μυθική Αίγλη, κόρη του θεού Ασκληπιού, σύμβολο της λάμψης και της ομορφιάς που πηγάζουν από την καλή υγεία και λειτουργεί με γνώμονα την παραγωγή  καινοτόμων
βιολογικών- οργανικών προϊόντων περιποίησης προσώπου και σώματος.

Όραμά της είναι να μοιραστεί 100% ασφαλή και αποτελεσματικά οργανικά καλλυντικά προϊόντα με γυναίκες  που επιθυμούν να είναι όμορφες κι ασφαλείς, να προάγει την χρήση στην καθημερινότητα προϊόντων απαλλαγμένων από ουσίες ύποπτες ή ενοχοποιημένες, να συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος και να ενισχύσει την κοινότητα των ανθρώπων που αντιλαμβάνονται ολιστικά την ομορφιά σαν αποτέλεσμα καλής υγείας και εσωτερικής ισορροπίας.

Η aegli-PREMIUM ORGANICS εμπνέεται από τον πλούτο της ελληνικής και της παγκόσμιας βιοποικιλότητας και χρησιμοποιεί  σπάνια φυτικά δραστικά συστατικά από οργανικές καλλιέργειες διαφόρων περιοχών του πλανήτη. Δεν γίνονται πειράματα σε ζώα, τα προϊόντα περιέχουν μόνο φυσικά συντηρητικά κι αρώματα, είναι κατάλληλα για vegan και gluten free.

Η απόλυτα βιολογική σύνθεση, υφή κι εφαρμογή των προϊόντων τα κάνει κατάλληλα για τη γυναίκα κάθε ηλικίας που θέλει να μεγαλώνει όμορφα ακολουθώντας τη δύναμη και το ρυθμό της φύσης, αλλά και για κάθε άτομο με αλλεργική προδιάθεση ή με ιδιαίτερη ευαισθησία στο δέρμα έπειτα από ισχυρές δερματολογικές ή συστηματικές θεραπείες.

Τα καλλυντικά Aegli-Premium Organics είναι 100% φυτικά και περιέχουν βιολογικά συστατικά πιστοποιημένα σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο COSMOS.

Διατίθενται μέσω επιλεγμένων φαρμακείων και ινστιτούτων αισθητικής, μέσω επιλεγμένων ξενοδοχειακών μονάδων και spa στην Ελλάδα και το εξωτερικό,  και μέσω του προσωπικής ιστοσελίδας της εταιρείας www.aegliskincare.com.

Έρρικα Παπαβενετίου MD, Msc

Η Έρρικα Παπαβενετίου είναι Γενικός-Οικογενειακός Ιατρός, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ομοιοπαθητική, τη Διατροφή, την Αγωγή και Προαγωγή της Υγείας. Είναι συγγραφέας των παιδικών βιβλίων διατροφής κι αυτοεκτίμησης «Φράουλες, Βατόμουρα και τρεις σταγόνες μέλι» και «η Γιασεμή κι οι δυο Τρομάρες». Είναι  ιδρύτρια του brand οργανικών καλλυντικών «Aegli-Premium Organics» και επιστημονικά υπεύθυνη του ιατρικού κέντρου «Γυναίκας & Οικογένειας Υγεία».

Περισσότερες πληροφορίες για το Revival εδώ: www.facebook.com/events/ . Παράλληλα, μπορείς να βρεις ό,τι ψάχνεις και στο επίσημο site, w4w.gr, και να κλείσεις το εισιτήριό σου από τώρα μέσω του viva.

Δες ακόμα:

Στο Revival θα πιστέψουμε στον εαυτό μας και θα ανακαλύψουμε την δύναμη που κρύβουμε μέσα μας!

Το άρθρο Στο Revival θα γνωρίσεις τα ελληνικά καλλυντικά Aegli-Premium Organics εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Revival,Aegli-Premium Organics