Ένας ατελείωτος Αύγουστος…

Του Strange Attractor

Η αλήθεια είναι πως από τότε που ψηφίσαμε τον Κυριάκο δεν πλήττουμε ποτέ. Ούτε καν τον Αύγουστο, που παραδοσιακά είθισται να είναι βαρετός από πλευράς ειδήσεων, μιας και ο κοΖμάκης λείπει στα μπάνια, ενώ το ίδιο ισχύει και για τα τσακάλια τους δημοσιογράφους, που και αυτοί δικαιούνται ένα διάλειμμα.

Και όμως, το ξαναλέω, αυτός ο Αύγουστος ήταν πλήρης ειδήσεων.

Με πολλές από αυτές ιδιαίτερα καυτές.

Όπως π.χ. εκείνος ο χαροκαμένος μπαμπάς, που είδε με τα μάτια του το 6χρονο κοριτσάκι του να πνίγεται, αλλά δυστυχώς δε μπόρεσε να το βοηθήσει, αναγκαζόμενος

να γυρίσει σπίτι του πεζός για να φορτίσει το κινητό του, ώστε να πάρει τηλέφωνο τις αρχές.

Το γιατί δε ζήτησε βοήθεια από τους περίοικους στην παραλία, ή δε χρησιμοποίησε το σταθερό όταν έφτασε σπίτι του (3 χλμ. απόσταση) δεν έχει ακόμη απαντηθεί. Ίσως η απάντηση δοθεί τώρα που επέστρεψε στο μετερίζι του ο Εισαγγελάτος.

Πάντως, το γιατί δε βούτηξε ο ίδιος για να σώσει το παιδάκι του έχει απαντηθεί.

Ο άνθρωπος έπασχε, λέει, από άσθμα… και άρα φοβήθηκε για τη ζωή του.

Άντε καλά…

Πάμε παρακάτω.

Μια άλλη είδηση που μονοπώλησε τα δελτία ήταν εκείνη η τραμπούκικη επίθεση Κρητικών (σεσημασμένων λένε) νταήδων, εναντίον οικογένειας Γερμανών τουριστών.

Μια επίθεση που έστειλε τον Κικίλια ως υπουργό Τουρισμού στα αντικαταθλιπτικά και στις βαλεριάνες, και που ανέδειξε έναν συνήγορο υπεράσπισης που μπροστά του ο Κούγιας είναι… λυκόπουλο.

Ένας πραγματικός συνήγορος, υπηρέτης της αλήθειας και της δικαιοσύνης, που για μια ακόμη φορά, αν κρίνω από τα λεγόμενά του, επιβεβαιώνει το «καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή».

Μάλιστα, σχολιάζοντας το βίντεο στο οποίο φαίνεται το 4Χ4 των Κρητικών να εμβολίζει το αμάξι των Γερμανών, και μετά από λίγο να κάνει όπισθεν και να το καβαλάει διαλύοντάς το, τι είπε ο αθεόφοβος; Ότι οι πελάτες του προσπαθούσαν να ξεφύγουν από τους μαινόμενους Γερμανούς (εκπαιδευμένους πυγμάχους τους χαρακτήρισε), οι οποίοι τους κυνηγούσαν, αλλά ένα μπλε αμάξι τους έκοψε το δρόμο και έτσι αναγκάστηκαν να κάνουν όπισθεν για να γλιτώσουν το μένος των Γερμανών (ή κάπως έτσι).

Η μόνη σωστή κουβέντα που είπε είναι πως στο τέλος, άσχετα αν προφυλακίστηκε ο πελάτης του, η υπόθεση απλά θα απασχολήσει κάποιο μονομελές πρωτοδικείο, και τα ΜΜΕ θα είναι αλλού… θυμίζοντας πως υπεβλήθη και μήνυση εναντίον των Γερμανών για τον άγριο ξυλοδαρμό των πελατών του!!!!!

Σπουδάστε νομική μας έλεγαν… να υπερασπίζεστε τη δικαιοσύνη μας έλεγαν…

Άλλη μια περίπτωση που απασχόλησε τα ΜΜΕ είναι εκείνη στο Αλεποχώρι.

Όπου ομάδα ανήλικων, 14χρονων και 15χρονων, αποφάσισαν να πηδήξουν μια μάντρα ύψους 4 μέτρων παρακαλώ, στις 2 τα ξημερώματα!!!! για να «παίξουν» στην αυλή μονοκατοικίας ενός 70χρονου.

Κι αυτός ο ανεκδιήγητος τα πυροβόλησε με μια καραμπίνα (που κατείχε νόμιμα).

Άκου να δεις… ανήλικα αθώα παιδάκια που έπαιζαν στις 2 τα ξημερώματα(!) παραβιάζοντας ξένο σπίτι, τώρα είναι στο νοσοκομείο, και ο κακός γέροντας στο αυτόφωρο.

Κάποιοι κακοπροαίρετοι λένε πως στο αυτόφωρο θα έπρεπε να είναι οι γονείς των ανήλικων, αλλά αυτοί μάλλον βλέπουν πολλές αμερικάνικες ταινίες.

Όπου στις ΗΠΑ, εκεί που όταν εμείς ακούγαμε Μπαχ και Τσαλίκη εκείνοι πυροβολούσαν ο ένας τον άλλον, και έτσι φτάσαμε στο σημείο αν κάποιος πυροβολήσει κάποιον εισβολέα στο σπίτι του, όχι μόνο θεωρείται αθώος, αλλά και ήρωας…

Αμερικανάκια… τι να πεις;

Θέλετε κι άλλα;

Έχουμε, έχουμε… π.χ. ομαδικοί εξορκισμοί στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης, από έναν εξορκιστή ιερέα της Εκκλησίας των Εθνών.

Η αλήθεια είναι πως όταν είδα το βίντεο νόμιζα πως γυρίζεται ακόμη μια τριτοκλασάτη βουλγάρικη ταινία στην ερωτική συμπρωτεύουσα, μόνο που όταν παρατήρησα καλύτερα την «ηθοποιία» κατάλαβα ότι ούτε καν ελληνικό σίριαλ δεν είναι, ούτε καν οι «Οικογενειακές Ιστορίες» του ΑΛΦΑ.

Μιλάμε για υποκριτικό επίπεδο βιντεοταινίας των ‘80ς…

Και το κλου; Ο συγκεκριμένος άνθρωπος του ράσου δήλωσε πως το ίδιο έχει κάνει άλλες οκτώ φορές, με άδεια του Δήμου, απλά δεν το πήραν χαμπάρι τα ΜΜΕ επειδή μάλλον ασχολούνταν αποκλειστικά με την Πισπιρίγκαινα (την οποία παρεμπιπτόντως ανέλαβε ο Κούγιας, αν και στο παρελθόν είχε δηλώσει πως δεν πρόκειται ποτέ να την αναλάβει θυμίζοντας τον Δρα Μπαρουφάκη που το 2011 δήλωνε πως δεν πρόκειται ποτέ να πολιτευτεί. Ο λόγος τους συμβόλαιο).

Άλλες δυο σημαντικότατες ειδήσεις που απασχόλησαν την αυγουστιάτικη ειδησεογραφία ήταν το γεγονός ότι η Σάντρα Μπούλοκ εθεάθη σε ταβέρνα της Επιδαύρου να απολαμβάνει γίδα βραστή με ντόπιο τραχανά, ενώ ο Μπεν Άφλεκ έχει χάσει, λένε, 12 κιλά περνώντας κλεισμένος σε σουίτα 5στερου ξενοδοχείου έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος με την αχόρταγη Τσένι Φερλόπερ (έτσι την είδα να ονομάζεται σε κουτσομπολίστικο σάιτ).

Τέλος έχουμε και τη δευτερεύουσα υπόθεση των υποκλοπών, με τον Κυριάκο να δέχεται αήθεις επιθέσεις εντός και εκτός κοινοβουλίου, τόσο από το ΠΑΣΟΚ όσο και από τον ΣΥΡΙΖΑ (τα μισά μέλη του οποίου ήταν μέχρι το 2012 στο ΠΑΣΟΚ), αλλά αυτός να ανθίσταται ρωμαλέα αναλαμβάνοντας την πολιτική ευθύνη (τι ακριβώς σημαίνει αυτό, ποτέ δεν το κατάλαβα).

Και με τον Άδωνι, που επέστρεψε μαυρισμένος από τα μπάνια του να ωρύεται σήμερα το πρωί στο ΟΡΕΝ δικαιολογώντας την παρακολούθηση του Ανδρουλάκη λέγοντας «μα καλά, δεν υπάρχει δηλαδή περίπτωση κάποιος εκλεγμένος βουλευτής να έχει εξαγοραστεί από τους Ρώσους, που είναι σε πόλεμο;».

Εύλογο το ερώτημα, μιας και έχουμε το παράδειγμα που αναφέρουν συνεχώς κάποιοι ποταποί, μιας διάσημης πολιτικής οικογένειας του τόπου, που ξεπουλάει επί δεκαετίες τώρα τη συνείδησή της στους δυνάστες της πατρίδας, και μάλιστα χωρίς καν να είμαστε σε πόλεμο…

Αυτά και σε άλλα με υγεία.

The post Ένας ατελείωτος Αύγουστος… appeared first on antinews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα