Κοτόπουλο μαριναρισμένο με πορτοκάλι στο γκριλ!

14:19 1/6/2020 - Πηγή: iPop

Μια υγιεινή, εύκολη και απλή συνταγή με 3 βήματα! Κοτόπουλο μαριναρισμένο με πορτοκάλι στο γκριλ. Θα την λατρέψεις και θα σε βγάλει πολλές φορές απ’ τη δύσκολη θέση του τι να μαγειρέψεις.

Τα υλικά για το κοτόπουλο μαριναρισμένο με πορτοκάλι:2 κουταλιές της σούπας συμπυκνωμένο χυμό πορτοκάλι1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένη πιπεριά jalapeno1 κουταλιά της σούπας βαλσάμικο ξύδι2 κουταλάκια του γλυκού
μελάσα1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα Ντιζόν450 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλοΑλατοπίπερο για τη γεύσηΠώς θα φτιάξεις το κοτόπουλο μαριναρισμένο με πορτοκάλι;Προθερμαίνουμε το γκριλ.Ανακατεύουμε μαζί τον συμπυκνωμένο χυμό πορτοκάλι, την πιπεριά, το ξίδι, τη μελάσα και τη μουστάρδα σε ένα μικρό μπολ.Καρυκεύουμε το κοτόπουλο με το αλατοπίπερο και το βάζουμε στο γκριλ για 2 λεπτά.Το γυρνάμε και το περνάμε με τη σάλτσα. Το ψήνουμε για ακόμα 4 λεπτά, ενώ ανά διαστήματα περνάμε έξτρα σάλτσα με ένα πινέλο.Γυρίζουμε ξανά το κοτόπουλο, βάζουμε σάλτσα και στην άλλη πλευρά και το ψήνουμε μέχρι να ψηθεί και να μην είναι ροζ μέσα.Μπορούμε να σερβίρουμε το κοτόπουλο με καστανό ρύζι, κινόα, πλιγούρι, ψητά ή βραστά λαχανικά ή με οποιοδήποτε άλλο λαχανικό θέλουμε, ή απλά να το φάμε μαζί με τη σαλάτα μας!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες κι αυτή τη συνταγή:

Λαχταριστό κοτόπουλο με σάλτσα πορτοκαλιού

Photo: Pixabay

Το άρθρο Κοτόπουλο μαριναρισμένο με πορτοκάλι στο γκριλ! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα