Άγγιξε τον στόχο σου ακουλουθώντας αυτήν την μέθοδο!

11:31 7/3/2017 - Πηγή: iPop

Έχεις φιλοδοξίες και στόχους; Όλοι έχουν κάποιους στόχους στο μυαλό τους, τους οποίους θέλουν να επιτύχουν. Υπάρχει ένας συστηματικός τρόπος για να οδηγήσεις τα πράγματα εκεί που θέλεις. Μπορεί να μην γίνουν όλα τα όνειρά σου πραγματικότητα, όμως, σίγουρα μέσα από μια συγκεκριμένη μέθοδο μπορείς να φτάσεις αρκετά κοντά στην επίτευξη αυτού του στόχου.

Ξεκίνησε με το να ρίξεις μια ματιά στους στόχους σου και χώρισέ τους σε τρία διακριτά μέρη: φιλοδοξίες, στόχους και προκλήσεις. Η κατανόηση της διαφοράς μεταξύ αυτών των τριών πραγμάτων είναι το πρώτο, το πιο σημαντικό βήμα προς την επίτευξη

της επιτυχίας.

Οι φιλοδοξίες είναι τα όνειρά σου

Όλοι έχουν όνειρα και δεν θα πρέπει να φοβούνται να τα ζήσουν. Αυτά είναι και οι φιλοδοξίες. Μη φοβάσαι να παλέψεις γι’ αυτές, να αγωνιστείς προκειμένου να τις κάνεις πραγματικότητα. Έχοντας υψηλές προσδοκίες δεν σημαίνει ότι θα καταφέρεις να κάνεις όλα όσα ονειρεύεσαι. Όμως, να θυμάσαι ότι είναι δυνατή η επίτευξη των στόχων, οι οποίοι είναι «πέρα από τα πιο τρελά όνειρά σου».

Οι στόχοι είναι τα ορόσημα μιας μεγάλης πορείας

Οι στόχοι είναι το εφαλτήριο των ονείρων σου. Ο στόχος σου μπορεί να προσγειωθεί απότομα αν κάτι πάει στραβά. Ό, τι προσπαθείς να επιτύχεις, οι στόχοι σου, θα πρέπει να είναι εφικτοί και πολύ συγκεκριμένοι ώστε να μην προσγειωθείς απότομα κάποια στιγμή, επειδή απλά είχες βάλει ψηλά τον πήχη. Πρέπει να ξέρεις πού είσαι και πού μπορείς να φτάσεις.

Οι προκλήσεις είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι

Το να βάζεις προκλήσεις στον εαυτό σου είναι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείς να κάνεις για να επιτευχθεί ο τελικός σου στόχος. Μια πρόκληση θα πρέπει να είναι κάτι που εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα. Κάθε πρόκληση πρέπει να έχει μια προθεσμία για να μπορέσει να ολοκληρωθεί και θα πρέπει να παρακολουθείς την πρόοδό την οποία έχεις κάνει σε αυτήν την προσπάθεια.

Προσπάθησε να μην είσαι πολύ προσκολλημένος με το αν έχεις πετύχει το αποτέλεσμα της πρόκλησης, την οποία είχες θέσει στον εαυτό σου. Μετράει η προσπάθεια, την οποία έχεις κάνει μέχρι εκείνη τη στιγμή. Μην απογοητεύεσαι και μην σταματήσεις να ονειρεύεσαι. Συνέχισε την προσπάθεια επίτευξης του στόχου σου και μην θέτεις εμπόδια στον εαυτό σου.

Διαβάστε επίσης:

Μην αφήνεις τις σκέψεις σου να σαμποτάρουν τους στόχους σου

The post Άγγιξε τον στόχο σου ακουλουθώντας αυτήν την μέθοδο! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα