Τροφές που πρέπει απαραιτήτως να καταναλώνεις αν είσαι έγκυος

10:58 7/3/2017 - Πηγή: iPop

Μόλις έμαθες τα χαρμόσυνα νέα! Σε λίγους μήνες θα κρατάς στην αγκαλιά σου το αγγελούδι σου αφού τώρα διανύεις τις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης σου. Για να πάνε όλα καλά θα πρέπει να αρχίσεις να τρέφεσαι σωστά έτσι ώστε να ο οργανισμός σου να είναι πιο δυνατός από ποτέ.

Τι θα πρέπει να τρως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;

Φτιάξαμε μια μίνι λίστα και σου την παρουσιάζουμε.

Πριν σου πούμε όλα όσα πρέπει να τρως θα πρέπει να γνωρίζεις πως όλους τους μήνες της εγκυμοσύνης θα πρέπει να πίνεις πολλά υγρά.

Τροφές που πρέπει απαραιτήτως να εντάξεις στο διατροφολόγιό
σου αν είσαι έγκυος:Φρούτα και λαχανικά:

Καθημερινά θα πρέπει να καταναλώνεις τουλάχιστον τρεις μερίδες φρούτα και λαχανικά. Εκτός από τις θρεπτικές ουσίες τις οποίες θα σου χαρίσουν θα κάνουν το δέρμα σου πιο ενυδατωμένο και λαμπερό. Το μεγάλο, όμως, μυστικό είναι ένα. Θα πρέπει τα φρούτα και τα λαχανικά σου να τα πλένεις πολύ καλά.

Μην ξεχνάς τον χυμό σου:

Εκτός από τα φρούτα θα πρέπει να πίνεις τουλάχιστον ένα ποτήρι χυμό πορτοκαλιού καθημερινά. Η εν λόγω συνέχεια θα σε γεμίσει ενέργεια και θα κάνει το ανοσοποιητικό σου σύστημα πιο δυνατό από ποτέ.

Κατανάλωσε φυτικές ίνες:

Οι φυτικές ίνες θα σου χαρίσουν ενέργεια και θα βοηθήσουν να λειτουργεί καλύτερα το πεπτικό σου σύστημα σε περίπτωση που έχει μπλοκάρει.

Κόκκινο κρέας:

Θα πρέπει ο οργανισμός σου να είναι δυνατός γι΄αυτό τον λόγο θα πρέπει να τρως κόκκινο κρέας κατά προτίμηση άπαχο και καλά μαγειρεμένο.

Διαβάστε επίσης:

Γιατί αλλάζει η σεξουαλική ζωή στην εγκυμοσύνη

photo:Getty

The post Τροφές που πρέπει απαραιτήτως να καταναλώνεις αν είσαι έγκυος appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα