Τι συμβούλευσε η Αγγελική Κανελλοπούλου την κόρη της Μαρία Σάκκαρη (ΒΙΝΤΕΟ)

11:24 7/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Εντυπωσιάζει στα κορτ η 21χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τένις Μαρία Σάκκαρη, κόρη της Αγγελικής Κανελλοπούλου, που γράφει ιστορία καθώς ήδη διαγράφει μία λαμπρή πορεία ενώ ήδη κατατάσσεται στην 84η θέση παγκοσμίως.

Μιλώντας στην εκπομπή Όλα Ξεκόλλα η Μαρία μίλησε για την καριέρα της στο επαγγελματικό τένις αλλά και τις συμβουλές από τη μητέρα της Αγγελική Κανελλοπούλου.

Όπως είπε η 21χρονη πρωταθλήτρια, όταν είπε στη μητέρα της ότι θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τένις στα 14 «εκείνη δεν ήθελε γιατί ήξερε πόσο δύσκολο είναι αυτό» ενώ η «συμβουλή

που με παραξένεψε επειδή έβλεπα και τους άλλους γονείς είναι ότι όταν χάνω μου λέει δεν πειράζει και τι έγινε. Γιατί άλλοι γονείς βλέπουν τα παιδιά τους σαν δολάριο».

Μιλώντας για την καριέρα της τόνισε: «Θέλει πολύ προσπάθεια για να φτάσεις εκεί και εγώ είμαι στις κορυφαίες 15 στην ηλικία μου ενώ η καλύτερη αυτή τη στιγμή είναι η Σερένα Γουίλιαμς».

Όπως εξήγησε, «στο top 100 μπορεί κανείς να ζήσει άνετα πια επειδή έχουμε περισσότερες πιθανότητες να παίξουμε στα κορυφαία τουρνουά που τα χρηματικά έπαθλα είναι υψηλότερα», ενώ αποκάλυψε ότι «το πιο κυριλέ τουρνουά είναι το Γουίμπλεντον, αλλά το πιο αθλητικό είναι το αυστραλιανό open».

Η Μαρία Σάκκαρη κάνει διπλή προπόνηση τένις και πολύ ατομική προπόνηση με διαλείμματα ξεκούρασης και φαγητού. Η ίδια χαρακτήρισε «δύσκολο» το ότι ζει μόνιμα μόνιμα στη Βαρκελώνη μόνη της μακριά από τη μητέρα της.

Εξήγησε ακόμη ότι «από τη στιγμή που μπαίνεις στο γήπεδο πρέπει να ξεχάσεις τα πάντα, αυτή είναι η δουλειά μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα