Άνδρας έστειλε τις πιο sexy φωτογραφίες του κι έγινε viral!

18:00 30/8/2019 - Πηγή: iPop

Εντάξει… όλοι έχουμε διαφορετικά φετίχ και κάτι που εγώ θεωρώ sexy, εσένα μπορεί να σου περνά αδιάφορο. Αυτός ο άνδρας στέλνει sexy φωτογραφίες και γίνεται viral για… άλλο λόγο!

Ο συγκεκριμένος χρήστης των social media δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες λιγάκι διαφορετικές από αυτές που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Δηλαδή;

Δεν έβγαλε ακριβώς φωτογραφίες με sexy εσώρουχα (ή χωρίς αυτά) όπως μπορεί κάποιος να περίμενε. Ούτε έβγαλε κάποια περίεργη πόζα ή στάση που θα μπορούσε να θεωρηθεί sexy.

Όχι, ο Michael Oonk μάλλον ξέρει τι θέλει κάθε γυναίκα και παραδίδει μαθήματα. Άνδρες συντονιστείτε παρακαλώ! Ο άνδρας έβγαλε sexy φωτογραφίες καθαρίζοντας, πλένοντας, μαζεύοντας.

«Πώς να στείλεις sexy φωτογραφίες στη γυναίκα σου», είναι η λεζάντα σε μια σειρά από φωτογραφία, οι οποίες φυσικά προκάλεσαν πολλά σχόλια από το αντίθετο φύλο.

Σε μερικές φωτογραφίες ο φίλος μας σκουπίζει, πλένει όλα τα πιάτα και γυαλίζει τον πάγκο, καθαρίζει το μπάνιο, βγάζει τον σκύλο βόλτα και κάνει όλες τις δουλειές που συνήθως… κάνει μια γυναίκα. Κι αν δεν είναι αυτό sexy, τότε τι είναι sexy κορίτσια μου;

Αυτός ο άνδρας στέλνει sexy φωτογραφίες και τον απολαμβάνουμε!

Οι αντιδράσεις φυσικά σε αυτές τις φωτογραφίες ήταν επίσης, απολαυστικές. Φυσικά, τα σχόλια ήρθαν στην πλειονότητά τους από γυναίκες οι οποίες σχολίασαν πως αυτό πραγματικά είναι sexy.

«Δεν υπάρχει τίποτα πιο sexy, από έναν άνδρας που προσπαθεί να βοηθήσει τη γυναίκα του με τις δουλειές του σπιτιού», σχολιάζει μια γυναίκα και λιγάκι ταυτιζόμαστε. Μια άλλη γυναίκα σχολιάζει πως η κοπέλα του είναι πολύ τυχερή και φυσικά ρωτά αν έχει αδερφό. Και ιδανικά… δίδυμο αδερφό;;

Άλλες μιλούν για έναν πραγματικό άνδρα, έναν sexy άνδρα! Ενώ μερικές γυναίκες θα χρησιμοποιήσουν αυτές τις φωτογραφίες ως «οδηγό» για τον δικό της τον σύζυγο.

Κι αν θέλεις να τα πηγαίνεις καλά με το άλλο σου μισό… πάρε παράδειγμα από τις παραπάνω φωτογραφίες και διάβασε και αυτό το άρθρο:

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τσακώνονται τα περισσότερα ζευγάρια!

Photo: Pixabay

Το άρθρο Άνδρας έστειλε τις πιο sexy φωτογραφίες του κι έγινε viral! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα