Ανατροπή στην ανατροπή στο MasterChef! Ποια ομάδα κέρδισε τελικά;

12:10 29/4/2020 - Πηγή: iPop

Ανατροπή στην ανατροπή στο MasterChef την Τρίτη. Οι κριτές ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα και στη συνέχεια είχαμε… μαραθώνιο δοκιμασιών!

Όλοι αρχικά πίστευαν πως η κόκκινη ομάδα θα είναι η νικήτρια επειδή είχε τους πιο δυνατούς μάγειρες, αλλά το αποτέλεσμα δεν επιβεβαίωσε τα προγνωστικά…

Για την ακριβεία είδαμε μια τεράστια ανατροπή στο MasterChef… Οι αρχικές βαθμολογίες έδειχναν πως η μπλε ομάδα θα είναι η νικήτρια και έμενε να ακουστεί η τελευταία βαθμολογία για το γλυκό της πράσινης ομάδας

για να επιβεβαιωθεί η νίκη των μπλε, οι οποίοι είχαν ξεπεράσει ακόμα και τους κόκκινους.

Σ’ εκείνο το σημείο έγινε η απόλυτη ανατροπή, καθώς το γλυκό της πράσινης ομάδας ήταν το καλύτερο πιάτο απ’ όλα, έφτασε σχεδόν στο απόλυτο (47 στα 50) και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την ισοβαθμία μεταξύ μπλε και πράσινης ομάδας!

Η κόκκινη ομάδα ήταν η μόνη σίγουρα ηττημένη, κάτι που απέδειξε πως δεν θα πρέπει να θεωρούμε τίποτα δεδομένο.

Έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν σε μια ακόμα δοκιμασία προκειμένου να αναδειχθεί ο νικητής. Η δοκιμασία ήταν γευσιγνωσία με την κάθε μία από τις δύο ομάδες να επιλέγει έναν παίκτη της για να λάβει μέρος. Ο Τζον από τους μπλε και η Μάρλεν από τους πράσινους αναμετρήθηκαν, με τον Τζον να βρίσκει τελικά τα περισσότερα υλικά, αναδεικνύοντας την μπλε ομάδα ως νικήτρια.

Κι άλλη ανατροπή στο MasterChef

Κόκκινοι και πράσινοι έμειναν στο πλατό για να δουν ποια ομάδα θα χάσει και τα μέλη της θα διαγωνιστούν για να διεκδικήσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό.

Κι ενώ για ακόμα μια φορά η κόκκινη ομάδα ήταν θεωρητικά καλύτερη, τελικά οι πράσινοι αναδείχθηκαν νικητές στην σκυταλοδρομία με τηγανητά αυγά και pancakes.

Μετά από πολλές ανατροπές και μερικά άψητα pancakes, η ομάδα του Δημήτρη κέρδισε. Έτσι, τα μέλη της κόκκινης ομάδας θα περάσουν αρχικά σε δοκιμασία ασυλίας και όσοι είναι υποψήφιοι θα δοκιμαστούν στη συνέχεια.

Αν τα spoilers βγουν αληθινά, τότε θα δούμε τον Κώστα να αποχωρεί την Τετάρτη.

Δες ακόμα:

Η γιαγιά της Μάρλεν αποκάλυψε ποιοι είναι οι δύο του τελικού!

Το άρθρο Ανατροπή στην ανατροπή στο MasterChef! Ποια ομάδα κέρδισε τελικά; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα