Έγκυος η Gigi Hadid! Περιμένει το πρώτο της παιδί απ’ τον Zayn Malik

09:37 29/4/2020 - Πηγή: iPop

Το 25χρονο μοντέλο σύντομα θα γίνει μανούλα. Είναι πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του αγαπημένου της, Zayn Malik! Η είδηση ότι είναι έγκυος η Gigi Hadid μεταδόθηκε αρχικά απ’ το TMZ και στη συνέχεια έκανε τον γύρο των διεθνών ΜΜΕ.

Όπως αναφέρει το TMZ, η 25χρονη διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Το ότι είναι έγκυος η Gigi Hadid επιβεβαίωσε και πηγή που είναι κοντά στο ζευγάρι, μιλώντας στο Entertainment Tonight για το ευχάριστο γεγονός, ενώ δεν έχει

γίνει ακόμα γνωστό το φύλο του μωρού.

Θυμίζουμε πως το ζευγάρι είναι μαζί απ’ το 2015, ωστόσο, μέσα σ’ αυτά τα 5 χρόνια χώρισαν και ξανάσμιξαν αρκετές φορές.

Πλέον, όμως, Zayn Malik και Gigi Hadid είναι μαζί και μάλιστα σύντομα θα γίνουν και γονείς, αφού η Gigi Hadid θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Πώς περνάει στην καραντίνα η έγκυος Gigi Hadid;

Έχει πάει με τον σύντροφό της στο αγρόκτημα της οικογένειας Hadid στην Πενσυλβάνια και όπως φαίνεται απ’ τα social media, περνούν μια χαρά στο σπίτι.

Η Gigi έκλεισε μάλιστα πριν από μερικές μέρες τα 25 της χρόνια και ανέβασε σχετικά videos και φωτογραφίες στο Instagram της απ’ το πώς τα γιόρτασε στο αγρόκτημα.

Η αλήθεια είναι πως βλέποντας τις πρόσφατες αναρτήσεις, δεν σου περνάει απ’ το μυαλό ότι είναι έγκυος, αλλά έχει φροντίσει στις φωτογραφίες να μην μπορούμε να διακρίνουμε εάν έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της!

View this post on Instagram

Had the sweetest day celebrating my 25th birthday with my quarantine family, who made it so special for me, along with all the love I felt from all over the world! Thank you to everyone for the birthday messages, I carried you with me yesterday!!

Keywords
Τυχαία Θέματα