Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό των δύο φίλων στην Αιτωλοακαρνανία

10:04 5/1/2016 - Πηγή: iPop

Πολλά συνεχίζουν να παραμένουν τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από τον χαμό των δύο φίλων στην Αιτωλοακαρνανία. Χτες, Δευτέρα, επιβεβαιώθηκε από τον ιατροδικαστή ότι ο θάνατος του ενός οφείλεται σε πνιγμό, ενώ σήμερα, Τρίτη, αναμένουμε και τα αποτελέσματα από την δεύτερη σωρό.

Η έρευνα δεν έχει τελειώσει, καθώς οι άντρες της αστυνομίας ψάχνουν απαντήσεις στο πως το μαύρο όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο αγρότες, αναποδογύρισε.

Επίσης, απορία έχει προξενήσει το γεγονός,

πως ο κάτοχος του οχήματος δεν οδηγούσε και στο τιμόνι βρίσκονταν ο φίλος του.

Αξίζει να τονιστεί πως, όπως, σημειώνουν οι πληροφορίες η κοίτη του αυλακιού στο οποίο έπεσαν οι δύο άντρες είναι τρόπον τινά παράλληλη με αυτή της ασφάλτου, ενώ επισημαίνεται πως εκτείνεται σε απόσταση λίγων μέτρων από το οδόστρωμα έτσι, περίεργο είναι το γεγονός ότι το αναποδογυρισμένο όχημα δεν έγινε αντιληπτό από κανέναν περαστικό.

Το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου μοιάζει ανέπαφο και μόνο η συμπίεση αλλά και η θραύση που έχει υποστεί το παρμπρίζ μαρτυρούν την ανατροπή.

Παράλληλα το ουραίο τμήμα, από την μεσαία κολόνα μέχρι και πίσω έχει αρκετά χτυπήματα στο πλάι. Αυτό αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο οδηγός να προσπάθησε με ελιγμό του, σε πλήρη πανικό, να αποφύγει την πτώση στο αυλάκι.

Αυτό που επίσης προκαλεί απορία είναι το εξής:

Σε περίπτωση που οι δύο φίλοι είχαν συναίσθηση του τι είχε συμβεί γιατί δεν προσπάθησαν να λύσουν τις ζώνες τους;

Σήμερα, Τρίτη στα Πηγάδια Παλαιομάνινας και την Πεντάλοφο θα γίνουν οι κηδείες των δύο ανδρών.

Στο μεταξύ, οι έρευνες για την εύρεση της αιτίας που προκάλεσε το ατύχημα βρίσκονται σε εξέλιξη και μερικά στοιχεία δείχνουν πως ενδέχεται να έσκασε το λάστιχο της μιας μπροστινής ρόδας.

Να θυμίσουμε πως χτες, Δευτέρα, οι αστυνομικές αρχές ανέσυραν νεκρούς τους δύο φίλους από το αρδευτικό σύστημα στο οποίο είχε εντοπιστεί νωρίτερα το αυτοκίνητό τους.

Οι δύο φίλοι εξαφανίστηκαν από προσώπου Γης τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, όταν είχαν βγει να διασκεδάσουν, χωρίς ποτέ να γυρίσουν πίσω.

The post Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό των δύο φίλων στην Αιτωλοακαρνανία appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα