Ακόμα να παρατηρήσεις αυτή την αλλαγή στο iPhone σου;

11:59 30/8/2019 - Πηγή: iPop

Το Notes του iPhone είναι μια απ’ τις πιο χρήσιμες προεγκατεστημένες εφαρμογές του κινητού. Εγώ τουλάχιστον την χρησιμοποιώ κάθε μέρα για να οργανωθώ. Είναι ο πιο άμεσος κι εύκολος τρόπος να γράφω όσα έχω να κάνω, όσα δεν θέλω να ξεχάσω, τη λίστα του σούπερ μάρκετ, τα πράγματα για τη βαλίτσα κι ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς!

Ένα παράπονο, όμως, είχα τόσο καιρό: Το ότι δεν γινόταν να μοιραστώ τις σημειώσεις μου με όποιον θέλω αυτόματα!

Τώρα, όμως, η Apple

μας έκανε το χατίρι και πλέον στα Notes του iPhone θα βρεις την επιλογή να κάνεις share το note με όποιον θέλεις, ώστε να βλέπει κι εκείνος ό,τι γράφεις!

Αν, για παράδειγμα, πας ταξίδι με την κολλητή, και κάνετε μαζί τις βαλίτσες, μπορείς πολύ απλά να μοιραστείς μαζί της τη λίστα του ταξιδιού για να την επεξεργάζεστε και οι δυο! Εάν πας μαζί με το ταίρι σου σούπερ μάρκετ, δεν είναι πιο βολικό να σβήνει τα αγορασμένα όποιος απ’ τους δυο σας έχει ελεύθερο χέρι;

Μ’ αυτή την προσθήκη, τα Notes του iPhone γίνονται πιο εύχρηστα και τα αγαπάμε λίγο περισσότερο!

Πώς κάνεις share τα Notes του iPhone;

Πολύ απλά, θα δεις εκεί που γράφεις ένα εικονίδιο πάνω δεξιά που έχει ένα πρόσωπο κι ένα  «+». Μόλις το πατήσεις θα μπορέσεις να προσθέσεις τους αγαπημένους σου στο note!

Μπορείς να στείλεις invitation για να δει όποιος θέλεις το note και να το επεξεργάζεστε μαζί μέσω μηνύματος, WhatsApp, Viber, Facebook ή μέσω email!

Όσους κάνεις invite, θα μπορούν να βλέπουν και να επεξεργάζονται μαζί σου όσα γράφεις, να προσθέτουν δικές τους σημειώσεις και να φτιάχνετε μαζί το τελικό αρχείο!

Δες ακόμα:

Ξέχασες τον κωδικό για το Apple ID σου. Και τώρα;

Photo: Pexels/Porapak Apichodilok

Το άρθρο Ακόμα να παρατηρήσεις αυτή την αλλαγή στο iPhone σου; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα