Άκης Πετρετζίκης: Ο λαμπερός γάμος, η βάπτιση του Αχιλλέα και το μενού δια χειρός του σεφ!

10:49 28/9/2021 - Πηγή: iPop

Ο γάμος του Άκη Πετρετζίκη και της Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ ήταν εντυπωσιακός, ενώ παράλληλα έγιναν και τα βαφτίσια του γιου τους, ο οποίος πήρε το όνομα Αχιλλέας. Ακολούθησε η δεξίωση και φυσικά το μενού είχε επιμεληθεί ο ίδιος ο σεφ!

Ο γάμος έγινε το απόγευμα της Δευτέρας σε κτήμα στο Κορωπί, ενώ το ζευγάρι είχε δίπλα του λίγους συγγενείς και αγαπημένους φίλους.

Ο σεφ και η σύντροφός

του αποφάσισαν να κάνουν μαζί τον γάμο και τη βάφτιση του παιδιού τους, το οποίο πήρε το όνομα Αχιλλέας, καθώς ήθελαν να έχει τα ίδια αρχικά με τον μπαμπά του «Α.Π.».

Το ζευγάρι έκανε την είσοδό του στον χώρο της δεξίωσης υπό τους ήχους του Star Wars, ενώ η Κωνσταντίνα κρατούσε στην αγκαλιά τους τον γιο τους.

Ο χορός του ζευγαριού στο γαμήλιο πάρτι ήταν… ξέφρενος, με τον Άκη να παίρνει το μικρόφωνο και για να τραγουδήσει Ξύλινα Σπαθιά και συγκεκριμένα τον «Βασιλιά της Σκόνης».

Ο γάμος του Άκη Πετρετζίκη μέσα από στιγμιότυπα που ανέβασε ο ίδιος στο Instagram του:

Φυσικά, το μενού είχε επιμεληθεί ο ίδιος ο σεφ, με την Κωνσταντίνα να αναφέρει στο βίντεο που ανέβασε ο Άκης ότι είναι όλα υπέροχα!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Άκης Πετρετζίκης: Ο λαμπερός γάμος, η βάπτιση του Αχιλλέα και το μενού δια χειρός του σεφ! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα