Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνεις λίγο πριν κοιμηθείς

17:30 27/9/2021 - Πηγή: iPop

Ρώτα όποιον θέλεις και είμαι σίγουρη πως θα σου απαντήσει πως κι εκείνος έχει κάνει αυτό το λάθος, έστω και μια φορά στη ζωή του! Βάζω ακόμα και στοίχημα αν θες πως έχεις συμβεί και σε σένα! Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να πάνε λάθος μέσα σε ένα υπνοδωμάτιο, αλλά ίσως δεν υπάρχει κάτι πιο συνηθισμένο από αυτό το μεγάλο λάθος πριν κοιμηθείς!

Μια κρεβατοκάμαρα είναι υπεύθυνη για παρεξηγήσεις, πληγωμένα συναισθήματα, επιχειρήματα, κατηγορίες, κλάματα, δάκρυα, τσακωμούς και οτιδήποτε μπορείς

να φανταστείς. Το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί, δυστυχώς, δεν κάνει διακρίσεις!

Συμβαίνει σε άτομα κάθε μεγέθους, σχήματος, ηλικίας, καταγωγής, φύλου, προσανατολισμού και κοινωνικής θέσης και κανείς δεν μπορεί να το αποφύγει!

Ποιο είναι, λοιπόν, αυτό το τραγικό λάθος πριν κοιμηθείς;

Εννοείται πως μιλάω για τη ρύθμιση του ξυπνητηριού για ΜΜ αντί για ΠM! Μα καλά, που πήγε το μυαλό σου; Αυτό δεν είναι το χειρότερο;

Τι πρέπει ν’ αλλάξεις στη ζωή σου με βάση τις συνήθειες του ύπνου σου;

Κοιμάσαι γεμάτη ασφάλεια γνωρίζοντας ότι έχεις ρυθμίσει το ξυπνητήρι σου την κατάλληλη στιγμή για να κάνεις ό, τι πρέπει να κάνεις το πρωί, μόνο και μόνο για να ξυπνήσεις αργά, ίσως ακόμη και μέχρι να σε καλέσει κάποιος, και τώρα πρέπει να ξεκινήσεις όλη σου η μέρα ζώντας μια παράνοια.

Εντάξει, τώρα με κάθε σοβαρότητα ας μιλήσουμε για το τι σε ώθησε εδώ ώστε να διαβάσεις αυτό το άρθρο, γιατί είμαι σίγουρη ότι για πολλούς από εσάς δεν αρκεί μόνο η εξυπνάδα μου και η αίσθηση του χιούμορ…

Εσύ φαντάζομαι θα ήθελες να διαβάσεις τι κάνεις λάθος κάθε βράδυ στο κρεβάτι σου και δεν μπορείς να κοιμηθείς και σκέφτηκες ότι θα μπορούσα να σου βρω μια λύση. Κάνω λάθος; Μάλλον όχι.

Το διαδίκτυο είναι γεμάτο άρθρα, βίντεο, λίστες και podcast που βασίζονται σε ένα πράγμα: Μάθε τι κάνεις λάθος, ώστε να το κάνεις σωστά.

Ως επί το πλείστον, έχουν δίκιο. Οι περισσότεροι από εμάς, αυτό είναι το σωστό, “εμείς”, γιατί το κάνω κι εγώ, είμαστε πεπεισμένοι ότι κάπως αποτυγχάνουμε και κάποιος άλλος έχει όλες τις απαντήσεις.

Αυτό έχει μια δόση αλήθειας. Κυρίως αναρωτιόμαστε τι κάνουμε λάθος όταν πρόκειται για τον σεξουαλικό τομέα. Κάτι που έχω παρατηρήσει εδώ και καιρό είναι πως όλοι αναρωτιόμαστε “Γιατί είμαι περίεργος, πάει λάθος με εμένα;”

Τις περισσότερες φορές δεν παίρνεις απάντηση στην ερώτησή σου ή η πιο χρήσιμη απάντηση που θα πάρεις είναι το: “Επισκέψου τον γιατρό σου” ή “Δεν φταις εσύ, χρειαζόμαστε καλύτερη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση”. Δεν έχει σημασία ποιος ρωτάει, το θέμα υπερβαίνει την ηλικία, τον τύπο του σώματος, την καταγωγή και την εμπειρία.

Το πραγματικό πρόβλημα, όμως, δεν βρίσκεται σε σένα, αλλά σε όλους εκείνους που ποντάρουν στο πρόβλημά σου και προσπαθούν να επωφεληθούν από αυτό. Αν κάτσεις και το σκεφτείς οι καριέρες των περισσότερων βασίζονται στο να σε κρατούν σε μια συνεχή κατάσταση ανασφάλειας.

Θέλω να το έχεις υπόψη σου την επόμενη φορά που θα πέσεις πάνω σε κάποιο άρθρο που ισχυρίζεται ότι έχει τις καλύτερες συμβουλές για το σεξ ή την απάντηση σε αυτό που κάνεις λάθος, είναι ένα παιχνίδι για κλικς, αναγνωσιμότητα και περισσότερα χρήματα. Όταν ψάχνεις τη λύση σε κάποιο πρόβλημά σου συμβουλεύσου σελίδες που εμπιστεύεσαι τι απόψεις τους και γράφουν ειδική για το κάθε θέμα ή διαφορετικά απευθύνσου σε έναν επαγγελματία.

Unsplash / Annie Spratt

Το πιο σημαντικό, όμως, και να το θυμάσαι: Δεν είσαι περίεργη και δεν κάνεις κάτι λάθος! Αγάπησε τον εαυτό σου, αγκάλιασέ τον, μην αφήσεις τους άλλους να σου δημιουργούν ανασφάλειες κάνοντας σε να πιστέψεις ότι δεν είσαι αρκετή! Ακόμα κι αν πολλοί άνθρωποι θέλουν να πιστεύεις το αντίθετο, να θυμάσαι ότι τα πας τέλεια!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνεις λίγο πριν κοιμηθείς εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα