Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/9/2021)

09:46 28/9/2021 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/9/2021) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/9/2021):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (28/9/2021),

η Σελήνη σήμερα μέχρι και το απόγευμα  θα βρίσκεται σε κενό πορείας και καλύτερα θα είναι να μην κάνετε προσπάθειες για τις προσωπικές σας επιδιώξεις…Στη συνέχεια θα περάσει στον Καρκίνο και θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με οικογενειακά θέματα  ωστόσο αποφύγετε εντάσεις.

Ταύρος

Η Σελήνη μέχρι και το μεσημέρι θα βρίσκεται σε κενό πορείας και καλύτερα θα είναι να ηρεμήσετε και να αναλογιστείτε κάποιες ανάγκες  σας παρά να κάνετε κάποιες επικοινωνίες για οικονομικά θέματα…Μετά το μεσημέρι θα περάσει στον Καρκίνο και τον 3ο σας οίκο και θα  επικοινωνήσετε με άτομα της οικογένειάς σας και αδέλφια που μπορεί να σας βοηθήσουν σε επαγγελματικά σας σχέδια ωστόσο ίσως να παρουσιαστούν αρκετές εκκρεμότητες από το παρελθόν.

Δίδυμοι

Η Σελήνη θα βρίσκεται από το πρωί σε κενό πορείας στο ζώδιό σας και θα πρέπει να μην κάνετε σημαντικές κινήσεις σε προσωπικά θέματα…Στη συνέχεια θα περάσει στον Καρκίνο και τον 2ο σας οίκο  και θα ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα ωστόσο αποφύγετε υπερβολικά έξοδα.

Καρκίνος

Η Σελήνη το πρωί θα βρίσκεται σε κενό πορείας και καλό θα είναι να ηρεμήσετε μέσα σας και να ξεκουραστείτε…Από το μεσημέρι και μετά θα περάσει στο ζώδιό σας και θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με προσωπικά θέματα αλλά ίσως να προκληθούν και εντάσεις με κάποιους συνεργάτες σας.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα μέχρι και το απόγευμα  θα βρίσκεται σε κενό πορείας και καλύτερα θα είναι μάλλον  να  μην συναντήσετε φίλους σήμερα…Στη συνέχεια η Σελήνη θα βρίσκεται στον Καρκίνο κι ίσως θελήσετε να απομονωθείτε και να ξεκουραστείτε στο σπίτι σας ωστόσο ίσως να νιώσετε εκνευρισμένοι με κουβέντες τρίτων.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα μέχρι και το απόγευμα  θα βρίσκεται σε κενό πορείας στους Διδύμους και καλύτερα θα είναι να μην κάνετε κάποιες προσπάθειες με τα επαγγελματικά σας…Στη συνέχεια θα περάσει στον Καρκίνο και στον 11ο σας οίκο κι ίσως θελήσετε να συναντήσετε φίλους που είστε πολύ κοντά…

Ζυγός

Η Σελήνη μέχρι το απόγευμα  θα βρίσκεται σε κενό πορείας και καλό θα είναι  να μην κάνετε σημαντικές συζητήσεις με συνεργάτες…Με τη Σελήνη στον Καρκίνο και τον 10ο σας οίκο μετέπειτα θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με την καριέρα σας  ωστόσο ίσως κάποιοι συνεργάτες να σας πιέσουν αρκετά .

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (28/9/2021), η Σελήνη μέχρι και το απόγευμα  θα βρίσκεται σε κενό πορείας και καλύτερα μην ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα αφού οι προσπάθειές σας θα πέσουν στο κενό…Με τη Σελήνη στον Καρκίνο στη συνέχεια και τον 9ο σας οίκο θα μπορέσετε να κάνετε επικοινωνίες με άτομα της οικογένειάς σας που μπορεί να βρίσκονται μακριά ωστόσο κάποια νέα θα σας αγχώσουν.

Τοξότης

Η Σελήνη μέχρι και το απόγευμα  θα βρίσκεται σε κενό πορείας και καλύτερα να μην κάνετε σημαντικές κινήσεις ή συζητήσεις με συνεργάτες…Στη συνέχεια θα περάσει στον Καρκίνο και θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και οφειλές προς άλλους ωστόσο θα αγχωθείτε αρκετά αφού ίσως να μην καταφέρετε να πετύχετε κάποιους στόχους σας.

Αιγόκερως

Η Σελήνη θα βρίσκεται μέχρι και το απόγευμα σήμερα σε κενό πορείας στους Διδύμους και μην κάνετε κινήσεις ώστε να τακτοποιήσετε κάποια οικογενειακά θέματα μέσα στην καθημερινότητα…Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και τον 7ο οίκο σας και θα ασχοληθείτε με συνεργάτες και κάποιες προστριβές που μπορεί να έχετε στο χώρο εργασίας σας.

Υδροχόος

Η Σελήνη μέχρι και το απόγευμα  θα βρίσκεται σε κενό πορείας στους Διδύμους και θα μπορέσετε ίσως να μείνετε σπίτι σας ώστε να σκεφτείτε τα δημιουργικά σας πλάνα…Ωστόσο μην επιχειρήσετε κάποια δημιουργική προσπάθεια. Μετέπειτα η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα σας απασχολήσουν θέματα οικογενειακών υποχρεώσεων μέσα στην καθημερινότητα ωστόσο προσπαθήστε να μην καθυστερήσετε στα ραντεβού σας.

Ιχθύς

Η Σελήνη μέχρι και το απόγευμα  θα βρίσκεται σε κενό πορείας στους Διδύμους και θα μπορέσετε ίσως να μείνετε σπίτι σας ώστε να σκεφτείτε τα δημιουργικά σας πλάνα…Ωστόσο μην επιχειρήσετε κάποια δημιουργική προσπάθεια .Μετέπειτα η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα σας απασχολήσουν θέματα οικογενειακών υποχρεώσεων μέσα στην καθημερινότητα ωστόσο προσπαθήστε να μην καθυστερήσετε στα ραντεβού σας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/9/2021) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα