Η απολαυστική συνέντευξη της Πόπης Τσαπανίδου στο «Dot.» | Video

16:29 9/6/2019 - Πηγή: iPop
Το Σάββατο 8 Ιουνίου, η Πόπη Τσαπανίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Dot.», κατά τη διάρκεια της οποίας γέλασε, έπαιξε και μίλησε για πολλά!

Η Πόπη Τσαπανίδου στο «Dot.» μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση της με τις τρεις της κόρες, ενώ έπαιξε κι ένα παιχνίδι ερωτήσεων, όπου μας αποκάλυψε γιατί την είχε πιάσει νευρικό γέλιο σε live εκπομπή της.

Η όμορφη δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και ιδρύτρια του iPop.gr, έκατσε

στον καναπέ του «Dot.» και μίλησε μεταξύ άλλων και για το Revival, το οποίο διοργανώνεται με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή, ενώ στις “αδιάκριτες” ερωτήσεις που τις έγιναν στο αγαπημένο παιχνίδι με τις καρτέλες, απάντησε με την ίδια άνεση που την διακατέχει πάντα.

Ήταν το ίδιο άνετη, όμως, όταν την έπιασε νευρικό γέλιο κατά τη διάρκεια ζωντανής εκπομπής της; Η ίδια αποκάλυψε ότι σε live εκπομπή της την έπιασε νευρικό γέλιο, όταν είχαν βγάλει τον δήμαρχο μιας περιοχής να κάνει δηλώσεις για κάτι που συνέβη. «Μου λένε απ’ το κοντρόλ ότι είναι ο “κ. Παπαδόπουλος” στη γραμμή. Έκτακτο γεγονός. Και λέω, έχουμε στη γραμμή μας τον κ. Παπαδόπουλο. Λέω, κ. Παπαδόπουλε μας ακούτε. Λέω, δεν μας ακούει ο κ. Παπαδόπουλος. Λέω, δήμαρχε μας ακούς; Ναι. Λέω κ. Παπαδόπουλε πείτε μας τι συμβαίνει. Μούγκα. Μα, μας ακούει ο δήμαρχος; Ναι…Λέω, δεν είστε ο δήμαρχος κ. Παπαδόπουλος; Κι εκείνος λέει, όχι δήμαρχος είμαι, δεν είμαι ο κ. Παπαδόπουλος. Λέω γιατί; Ο κ. Παπαδόπουλος απεβίωσε πριν από λίγο κι έχω τη θέση του, ασκώ τα καθήκοντά του. Κι εκεί με πιάνει νευρικό γέλιο που δεν μπορούσα να σταματήσω την ώρα της εκπομπής».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Κοίτα να δεις χαρά που έκανα που συνάντησα εκεί που δεν το περίμενα την κουκλάρα την @desp1navandi Στα #backstages του @dotdreamitdoit με την @nancyzabetoglou (από τα παλιά μου χρόνια της Θεσσαλονίκης) και τον @thanasis__anagnostopoulos Ευχαριστώ παιδιά! Ήταν ωραία συζήτηση με συγκίνηση, χιούμορ και ανεμελιά. #BTW @desp1navandi πως είναι δυνατόν να είσαι τόσο κούκλα; Πως;

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Popi Tsapanidou

Keywords
Τυχαία Θέματα