Αγχώνεσαι όταν βλέπεις άτομα χωρίς μάσκα; Μάθε πώς μπορείς να το ξεπεράσεις!

16:24 13/8/2020 - Πηγή: iPop

Τις τελευταίες μέρες, τα κρούσματα του κορονοϊού ολοένα και αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς. Η μη χρήση της μάσκας είναι συχνό φαινόμενο στους δρόμους και είναι κάτι που σε αγχώνει πολύ. Ξέρουμε ποιοι είναι οι τρόποι να αποφύγεις το άγχος με αυτούς που δεν φοράνε μάσκα.

Η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη από όλους! Βέβαια, πολλοί είναι αυτοί που παρακούν στους κανόνες και τα μέτρα και είναι φανατικοί στη μη χρήση της μάσκας. Δεν καταλαβαίνουν το άγχος και το κακό που προκαλούν στους γύρω τους. Καλώς ή κακώς, η υγεία είναι σοβαρό ζήτημα και αφορά τους πάντες, ειδικά, κατά την περίοδο μιας πανδημίας.

Δυστυχώς,

υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που δεν τους καίγεται καρφί. Εσένα αυτό σε φοβίζει, σε αγχώνει και δεν μπορείς να το αντιμετωπίσεις, αλλά εμείς είμαστε εδώ για σένα.

Πώς να αντιμετωπίσεις το άγχος της μη χρήσης μάσκας:

Λένε πως τα συναισθήματα φόβου προκαλούν τρομοκρατία. Λογικό! Το ίδιο ισχύει και με τα συναισθήματα σιγουριάς, προκαλούν πνευματική ηρεμία και αποβάλουν το άγχος. Αυτό πρέπει να κάνεις. Πρέπει να «γεμίσεις» με συναισθήματα σιγουριάς. Πώς θα το καταφέρεις;

Pixabay

Εάν είσαι σωστός και ακολουθείς τα μέτρα και τους κανόνες δεν έχεις κάτι να φοβηθείς. Βάλε τη μάσκα σου, έχε μαζί σου το αντισηπτικό, τα γάντια μίας χρήσης και μην φοβάσαι για τίποτα.

Να προφυλάσσεσαι τακτικά και καθημερινά! Όσο εγωιστικό κι αν ακούγεται, αν είσαι εσύ σωστός, τι φταις εσύ αν οι υπόλοιποι είναι ανεύθυνοι που δεν προσέχουν την υγεία τους και κυριότερο την υγεία των συμπολιτών τους.

Μείνε προσηλωμένος στις οδηγίες των ειδικών, πρόσεχε τον εαυτό σου και θα το άγχος σου θα αποβληθεί σε πολύ σύντομο διάστημα. Μείνε ασφαλής, μείνε υγιής. Οι υπόλοιποι έχουν την ευθύνη για τον εαυτό τους και εσύ κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς για να τους προστατεύεις, τηρώντας τα μέτρα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε επίσης, πώς θα φοράς καλύτερα τη μάσκα σου:

Μήπως φοράς λάθος… μάσκα; Ποια σε προστατεύει πραγματικά;

Photo: Pexels

Το άρθρο Αγχώνεσαι όταν βλέπεις άτομα χωρίς μάσκα; Μάθε πώς μπορείς να το ξεπεράσεις! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα