Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να βάζεις αλουμινόχαρτο στο πλυντήριο πιάτων σου!

15:23 15/1/2022 - Πηγή: iPop

Ήξερες ότι το να βάζεις αλουμινόχαρτο στο πλυντήριο πιάτο σου μπορεί να κάνει τα μαχαιροπίρουνά σου να λάμψουν; Η ιδέα έρχεται για ακόμη μια φορά από το TikTok. Η χρήστης @carolina.mccauley με ένα βίντεο στην διάσημη πλατφόρμα σου δείχνει με ένα hack πώς να έχεις γυαλιστερά και αστραφτερά μαχαιροπήρουνα.

Νέο TikTok hack σου μαθαίνει πώς να καθαρίσεις σωστά τον νεροχύτη σου – Αυτό είναι το σημείο που όλοι παραλείπουν

Πώς το αλουμινόχαρτο στο πλυντήριο πιάτων θα κάνει τα μαχαιροπίρουνά
σου να λάμψουν

Παίρνουμε αρκετό αλουμινόχαρτο, το κάνουμε μπαλάκι και το τοποθετούμε στη θήκη με τα μαχαιροπήρουνα. Στη συνέχεια γεμίζουμε τον υπολειπόμενο χώρο στη θήκη. Όταν θέσουμε σε λειτουργία το πλυντήριο, τότε το αλουμινόχαρτο αλληλεπιδρά με τα χημικά που έχουν οι ταμπλέτες του πλυντηρίου, χαρίζοντας έτσι ένα λαμπερό αποτέλεσμα στα μαχαιροπήρουνά μας.

Η συγκεκριμένη διαδικασία ονομάζεται στη χημεία ανταλλαγή ιόντων. Τα χημικά της ταμπλέτας ενεργοποιούν τα μέταλλα του αλουμινόχαρτου, δίνοντας έτσι γυαλάδα στα μαχαιροπήρουνα. Είναι αλήθεια ότι τα πολλά πλυσίματα μπορεί να κάνουν τα μαχαιροπήρουνά σου να θαμπώσουν. Με αυτόν τον τρόπο θα τα δεις να λάμπουν ξανά σαν καινούργια.

Ο χρήστης που ανέβασε το συγκεκριμένο βίντεο στο TikTok σου δείχνει βήμα – βήμα πώς να το κάνεις και εσύ!

@carolina.mccauley This dishwasher hack will leave your silverware sparkling #kitchenhacks #homehacks #dailyhacks #cleaningmotivation #hometips ♬ 1 step forward, 3 steps back – Olivia Rodrigo

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να βάζεις αλουμινόχαρτο στο πλυντήριο πιάτων σου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα