Αυτός είναι ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Σούζαν Ίτον

08:13 16/7/2019 - Πηγή: iPop

Ο 27χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Σούζαν Ίτον γνώριζε πολύ καλά την περιοχή όπου βρέθηκε η σορός της άτυχης βιολόγου. Ο δράστης προσήχθη το απόγευμα της Δευτέρας στη Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων.

Ο νεαρός άνδρας έχει περιουσία στη θέση Ξαμουδοχώρι του Δήμου Πλατανιά, όπου βρίσκεται και το γερμανικό δαιδαλώδες καταφύγιο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, στο εσωτερικό του οποίου, βρέθηκε το σώμα της επιστήμονα σε προχωρημένη σήψη.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της βιολόγου, αγρότης στο επάγγελμα, είχε αδυναμία στην εξερεύνηση της φύσης και, σύμφωνα με πληροφορίες του

cretapost, πριν από τρία περίπου χρόνια είχε εξερευνήσει τη σπηλιά και μάλιστα είχε καταγράψει την προσπάθειά του αυτή σε video που ανάρτησε στο κανάλι που έχει στο YouTube.

Το γεγονός ότι ήταν ένας από τους λίγους ανθρώπους που γνώριζε την ύπαρξη του γερμανικού καταφυγίου κοντά στο Μάλεμε, ήταν ένα από τα στοιχεία που οδήγησαν στα ίχνη του τους αστυνομικούς.

Ο 27χρονος άνδρας ήταν ένας από τους βασικούς υπόπτους και κατά την προσαγωγή του στη Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς πως αυτός ήταν που έπνιξε την 60χρονη γυναίκα.

Οι αστυνομικοί, για να επιβεβαιώσουν την ενοχή του 27χρονου, εκτός απ’ την ομολογία του, αξιοποίησαν κι άλλα στοιχεία, τα οποία θα συσχετιστούν πλήρως μόλις θα έχουν στα χέρια τους και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων από τη νεκροψία και νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό της άτυχης βιολόγου.

Σημειώνεται πως κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός της 60χρονης, εντοπίστηκαν ίχνη από τους τροχούς αυτοκινήτου του 27χρονου, ενώ όταν πέταξε το άψυχο σώμα της Αμερικανίδας στο εσωτερικό του σπηλαίου το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο είχε μαζί του, βρισκόταν σε λειτουργία, αφήνοντας έτσι ψηφιακά ίχνη που μπορούσαν εύκολα να ανιχνευτούν.

Περισσότερες πληροφορίες για τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες δολοφονήθηκε η 60χρονη Αμερικανίδα αναμένεται να γίνουν γνωστές εντός της ημέρας ενώ πιθανότατα μεσημβρινές ώρες θα δοθεί επίσημη συνέντευξη από την ηγεσία της ΕΛΑΣ στην Κρήτη, όπως μεταδίδει το cretalive.

Το άρθρο Αυτός είναι ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Σούζαν Ίτον εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα