Αυτό το τρένο διαφέρει από όλα τα άλλα

19:32 18/11/2014 - Πηγή: iPop

Όταν οι επιβάτες φθάνουν στο σιδηροδρομικό σταθμό Rovos της Πρετόρια που βρίσκεται στην Νότια Αφρική μέσα τους ξέρουν ότι αυτό το μαγικό ταξίδι στη φύση έρχεται να τους συναρπάσει. Ξέρουν ότι θα αποτελέσει για αυτούς μια μοναδική εμπειρία που θα τους συντροφεύει για πάντα.

Η συγκεκριμένη τριήμερη εκδρομή στο Κέιπ Τάουν, το ταξίδι στη φύση, όπως εμείς το ονομάσαμε περιλαμβάνει διαδρομές μεταξύ των πόλεων της Πρετόρια και του Ντέρμπαν ενώ περνά τους επιβάτες από το καταφύγιο άγριων ζώων του KwaZulu-Natal και από το καταφύγιο άγριας ζωής Hwange National Park όπου βλέπουν

άγρια ζώα να κυκλοφορούν ελεύθερα. Το παραμυθένιο σαφάρι στην Αφρική παρέχεται στους επισκέπτες μέσα από ένα χώρο διακοσμημένο με γούστο, φινέτσα και στιλ μεσαιωνικής εποχής.

Το κάπνισμα απαγορεύεται στους χώρους του τρένου αλλά οι καπνιστές μπορούν να βγουν στο ανοιχτό παρατηρητήριο που βρίσκεται στο πίσω μέρος του τρένου. Οι σουίτες είναι 16 τετραγωνικά έχει ένα διπλό κρεβάτι και ένα βικτοριανό μπάνιο με όλες τις ανέσεις. Σε όλους τους χώρους του τρένου δεν υπάρχουν σύγχρονα μέσα (τηλεοράσεις- υπολογιστές) τα οποία μπορεί να αποσπάσουν όσους ταξιδεύουν από τις μαγικές εικόνες που συναντούν.

Βέβαια η τιμή είναι αρκετά αποτρεπτική καθώς οι επισκέψεις πρέπει να πληρώσουν 2.570 δολάρια το άτομο αλλά υπάρχει και πιο μικρό δωμάτιο το οποίο κοστίζει περίπου τα μισά χρήματα.

Δες μερικές φωτογραφίες του τρένου που παρέχει αυτό το μοναδικό ταξίδι στη φύση και περιμένουμε τα σχόλια σου:

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.

photos: edition.cnn.com

The post Αυτό το τρένο διαφέρει από όλα τα άλλα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα