Γέρμα του Γκαρθία Λόρκα

17:03 18/11/2014 - Πηγή: iPop

Η παράσταση Γέρμα του Γκαρθία Λόρκα αναλύει τον μεγάλο πόθο για την απόκτηση ενός παιδιού. Όταν, όμως, το παιδί δεν έρχεται οι ζωές περιπλέκονται και η επιθυμία μετατρέπεται σε εμμονή. Ο ισπανός δραματουργός συνθέτει το σκοτεινό τοπίο του εγκλωβισμού βάζοντας μέσα την δύναμη και την αρρώστια της ανασφάλειας. Το σκοτάδι της ματαίωσης εγκλωβίζει όσους το νιώθουν και ο χρόνος περνά αργά και βασανιστικά.

Η παράσταση Γέρμα θα σε ταξιδέψει σε ένα τοπίο τραγωδίας που η απουσία μεγαλώνει αλλά παράλληλα σιωπά με πολλές αντιθέσεις να την στιγματίσουν.

Εννέα

ηθοποιοί συναντιούνται στη σκηνή, συνυπάρχουν και αναζητούν στο κλασικό κείμενο του Γκαρθία Λόρκα το καθολικό και διαχρονικό στοιχείο που βρίσκεται στην ανθρώπινη ύπαρξη. Οι ηθοποιοί επιλέγουν να αφηγηθούν την ιστορία μιας γυναίκας που τόλμησε. Μιας γυναίκας που πήγε κόντρα στις κοινωνικά πρέπει και στηρίχθηκε στα δικά της θέλω.

Η θεατρική παράσταση Γέρμα ξεκίνησε στις 6 Οκτωβρίου στο θέατρο Βικτώρια και θα συνεχιστεί μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00.

Info!

Γέρμα

Θέατρο Βικτώρια

Διεύθυνση: Σεπτεμβρίου 119 & Μαγνησίας 5, Κυψέλη

Τηλέφωνο: 2108233125

Ημέρες παραστάσεων: Δευτέρα και Τρίτη

Ώρα παράστασης: 21:00

Τιμή εισιτηρίου: Κανονικό 12 Ευρώ, Μειωμένο 8 Ευρώ

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.

The post Γέρμα του Γκαρθία Λόρκα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα