Αυτό που χρειάζονται το δέρμα και τα μαλλιά σου υπάρχει στο λεμόνι!

11:19 6/12/2019 - Πηγή: iPop

Φυσικά χρησιμοποιείς τα λεμόνια στη μαγειρική σου, αλλά έχεις σκεφτεί ποτέ να τα εντάξεις στην περιποίηση του δέρματος και των μαλλιών σου; Το λεμόνι στη ρουτίνα ομορφιάς σου μπορεί να δώσει λύση σε πολλά προβλήματά σου και παρακάτω θα μάθεις πώς μπορείς να το χρησιμοποιήσεις.

Πώς θα εντάξεις το λεμόνι στη ρουτίνα ομορφιάς σου;Σημάδια στο πρόσωπο

Ένα λεμόνι θα σε βοηθήσει να κάνεις λιγότερο ορατά τα σημάδια στο πρόσωπό σου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να πάρεις ένα λεμόνι κι ένα βαμβάκι. Πέρνα το βαμβάκι απ’ τον χυμό

λεμονιού και πέρνα το μετά απ’ το σημάδι στο πρόσωπό σου. Άφησέ το να δράσει για λίγη ώρα και στη συνέχεια ξέπλυνε το πρόσωπό σου με δροσερό νερό. Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτό όχι μόνο βοηθά στη μείωση των σημαδιών, αλλά μπορεί επίσης να βοηθήσει στην διαδικασία επούλωσης του δέρματος.

Unsplash / Dominik MartinΚαθαρισμός του δέρματος

Τα λεμόνια είναι ένα τέλειο προϊόν για να καθαρίσεις το δέρμα σου καθώς περιέχουν πολλές βιταμίνες. Χρησιμοποίησε τον χυμό ενός λεμονιού για να καθαρίσεις το πρόσωπό σου και στη συνέχεια ξέπλυνέ το καλά.

5 δοκιμασμένα μυστικά ομορφιάς από ξένες stars!

Κάνε φυσικές ανταύγειες

Ανέκαθεν το λεμόνι ήταν ένας φυσικός τρόπος για να ανοίξεις το χρώμα των μαλλιών σου χωρίς να πας στο κομμωτήριο. Βάλε σε μερικές τούφες μαλλιών χυμό λεμονιού, άσε τα μαλλιά σου στον ήλιο για λίγη ώρα και μετά κάνε ντους.

Λιγότερη πιτυρίδα

Ένα λεμόνι μπορεί να σε σώσει! Φτιάξε ένα μείγμα με χυμό λεμονιού, νερό, ελαιόλαδο και τζίντζερ. Τρίψε το τριχωτό της κεφαλής σου με το μείγμα και άφησε το δέρμα σου να το απορροφήσει. Στη συνέχεια, λούσε τα μαλλιά σου και θα δεις ότι η πιτυρίδα θα είναι πολύ λιγότερη!

Unsplash/Todd PattersonScrub

Μπορείς να τρίψεις τα σκληρά σημεία του σώματός σου με λίγο λεμόνι και θαλασσινό αλάτι και να δεις αμέσως διαφορά το δέρμα σου να μαλακώνει. Αντί για αλάτι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις καστανή ζάχαρη, απλά τρίψε λίγο ηπιότερα απ’ ό,τι με το αλάτι για να μην ερεθίσεις την περιοχή. Αυτό το scrub είναι ιδανικό και για τα χείλη σου!

Δες ακόμα:

Γνωρίζεις ότι υπάρχουν οι τροφές της… ομορφιάς; Δες ποιες είναι!

Photo: Pexels

Το άρθρο Αυτό που χρειάζονται το δέρμα και τα μαλλιά σου υπάρχει στο λεμόνι! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα