Ποια είναι τα τριήμερα που μας απομένουν για το 2019;

19:41 3/9/2019 - Πηγή: iPop

Μπορεί μόλις να επιστρέψαμε από τις διακοπές μας αλλά σκεφτόμαστε τα τριήμερα του 2019 για να κάνουμε μια ακόμη μίνι απόδραση πριν φύγει αυτός ο χρόνος!

Ποια τα τριήμερα του 2019; Είναι ένας τρόπος να παρηγορήσουμε τον εαυτό μας αφού τελείωσε η καλοκαιρινή μας άδεια και επιστρέψαμε στην Αθήνα ή όπου είναι η βάση του καθενός.

Κι ενώ καθόμαστε στο γραφείο και συζητάμε για τις διακοπές μας, μας πιάνει μια τρέλα να δούμε τις επόμενες αργίες, πότε θα καθίσουμε ξανά και θα οργανώσουμε το επόμενο μας ταξίδι.

Γιατί αν το κλείσεις και πιο νωρίς θα τα κλείσεις σίγουρα όλα φθηνότερα και θα έχεις για κάτι να ανυπομονείς.

Και ευτυχώς η χώρας μας έχει πολλά ωραία μέρη για ένα φθινοπωρινό ταξιδάκι, ένα διήμερο ή τριήμερο ή έστω μια μονοήμερη! Ναι, «διψάμε» για διακοπές κι ας γυρίσαμε μόλις από το νησί.

Κι αφού έχουμε γεμίσει τις μπαταρίες μας κι έχουμε καθαρίσει το μυαλό μας, να σου πούμε πως το επόμενο τριήμερο είναι σε έναν μήνα και… κάτι! Ναι, σωστά μάντεψες: Πλέον, σκεφτόμαστε τη Δευτέρα 28η Οκτωβρίου!Ναι, ευτυχώς πέφτει Δευτέρα… οργανωθείτε.

Ποια είναι τα τριήμερα του 2019; Κράτα σημειώσεις!

Οι αργίες μέχρι το τέλος του 2019:

Εθνική επέτειος του «ΟΧΙ» 28 Οκτωβρίου 2019, Δευτέρα.Χριστούγεννα 25 Δεκεμβρίου 2019, Τετάρτη.Σύναξη της Θεοτόκου 26 Δεκεμβρίου 2019, Πέμπτη.Πρωτοχρονιά 1 Ιανουαρίου 2020, Τετάρτη.

Μήπως τελικά να κάνουμε… ό,τι κάνουν όλοι; Να ξεκινήσουμε δηλαδή, την αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα;;; Υπερβολή!

Απ’ την άλλη… εμείς επιμένουμε πως το Καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει ακόμη (αφήστε μας να ζούμε στον κόσμο μας) και γι΄αυτό σου προτείνουμε αυτές τις παραλίες:

Οι διακοπές δεν τελείωσαν! Κοντινοί προορισμοί στην Αθήνα για να κρατήσεις εδώ το Καλοκαίρι!

Photo: unsplash/Sebastien Gabriel

Το άρθρο Ποια είναι τα τριήμερα που μας απομένουν για το 2019; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα