Το Savage X Fenty Show της RiRi επέστρεψε και έφερε αναστάτωση σε όλο τον πλανήτη!

14:54 27/9/2021 - Πηγή: iPop

Το τρίτο fashion show της σειράς Savage x Fenty της Rihanna αποτελεί γεγονός και μόλις το είδαμε ξεχάσαμε την ύπαρξη των υπόλοιπων brand εσωρούχων. Ένα fashion show που εκτός από τα σέξι εσώρουχα και τις λαμπερές εμφανίσεις, αποτέλεσε ωδή στο body positivity, επικεντρώθηκε στην διαφορετικότητα στην μόδα, ενώ ανέδειξε την γυναικεία δύναμη και σεξουαλικότητα.

Μπράβο στη Rihanna μας, λοιπόν, που εκτός από μόδα, περνά αυτά τα σπουδαία μηνύματα.

Το φετινό show μεταδόθηκε στο Amazon Prime Video την Παρασκευή (24/9/2021) και ειλικρινά, θα ήταν πιο εύκολο να απαριθμήσουμε ποιοι δεν βρέθηκαν στην φετινή επίδειξη, αλλά πιστεύω πως είναι πιο ενδιαφέρον να σχολιάσουμε και να πάρουμε έμπνευση από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της βραδιάς!

Όλα όσα θες να ξέρεις για το Savage X Fenty Show της Rihanna:

Το διάρκειας 40 λεπτών show ήταν γεμάτο από χορευτικά performances, μουσικά ensembles μεταξύ άλλων των Normani, Daddy Yankee, Nas, BIA, Jazmine Sullivan, Ricky Martin, and Jade Novah αλλά και catwalk cameos από ονόματα όπως Gigi Hadid, Cindy Crawford, Erykah Badu, Irina Shayk, Lourdes Leon.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη R I H A N N A (@ririgalbadd)

Αν και πρωταγωνίστρια του σόου ήταν αναμφίβολα η Rihanna, οι εμφανίσεις των Cindy Crawford, Gigi Hadid, Emily Ratajkowski, Irina Shayk αλλά και η κόρη της Madonna, Lourdes Leon ήταν, επίσης, ανάμεσα στις εμφανίσεις που ξεχώρισαν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SAVAGE X FENTY BY RIHANNA (@savagexfenty)

Το σούπερ μόντελ της δεκαετίας του 1990, η Cindy Crawford, περπάτησε στο διάδρομο του σόου της και έλαμψε. Το μακρύ φόρεμά της και το εντυπωσιακό, μεγάλο σκίσιμο στο πόδι, τα σκουλαρίκια και τα χρυσά, oversized βραχιόλια στους καρπούς της, ήταν ένα σύνολο το οποίο θα μας δίνει έμπνευση για πολύ καιρό!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cindy Crawford (@cindycrawford)

Βέβαια, και τα σούπερ μόντελ, όπως η Gigi Hadid, η Emily Ratajkowski και η Irina Shayk, ήταν, επίσης, από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της βραδιάς και τράβηξαν όλα τα βλέμματα πάνω τους!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη E! News (@enews)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SAVAGE X FENTY BY RIHANNA (@savagexfenty)

Η Irina Shayk τράβηξε την προσοχή, αφού το σέξι, μικροσοπικό σύνολό της από δέρμα φιδιού αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Όσον αφορά τα αξεσουάρ, εμφανίστηκε με χρυσά βραχιόλια, ένα πανέμορφο δαχτυλίδι, κομψά σκουλαρίκια, ενώ μία αλυσίδα αγκάλιαζε την επίπεδη κοιλιά της. Παράλληλα, οι γόβες της αποθέωναν την θυληκότητά της.

Embed from Getty Images

Η κόρη της Madonna, Lourdes Leon, φόρεσε ένα σετ σέξι εσωρούχων, ενώ τα πόδια της κάλυπταν ψηλές μπότες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LOLA (@lourdesleon)

Φυσικά, η πρωταγωνίστρια του σόου, ήταν η Rihanna! Εμφανίστηκε με μαύρα εσώρουχα , τα οποία είχαν λεπτομέρεια με δαντέλα, ενώ τα μαλλιά της ήταν ελεύθερα και ίσια!

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Rihanna δήλωσε: «Πάντα υποστηρίζω τους αουτσάιντερ. Όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο, έχουν επηρεάσει όχι μόνο αυτήν τη συλλογή, αλλά τον τρόπο που βλέπω τα πράγματα. To Savage X Fenty Show Vol. 3, ναι, είναι μια επίδειξη μόδας, αλλά όταν οι άνθρωποι βλέπουν κάποιον σαν αυτούς που έκαναν πασαρέλα σήμερα, ξαφνικά αισθάνονται ότι εκπροσωπούνται», είπε και πρόσθεσε: «Το σόου αυτό βοηθά κάποιους ανθρώπους να αισθανθούν ότι έχουν θέση σε αυτόν τον κόσμο. Και αυτό είναι κάτι που θέλουμε να επιτυγχάνουμε κάθε χρόνο».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SAVAGE X FENTY BY RIHANNA (@savagexfenty)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το Savage X Fenty Show της RiRi επέστρεψε και έφερε αναστάτωση σε όλο τον πλανήτη! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα