Αποκαλύφτηκαν οι ηθοποιοί που θα δώσουν τις φωνές τους στην ταινία Super Mario Bros.

17:25 27/9/2021 - Πηγή: Plaisio

Το εκπληκτικό all-star cast της ταινίας animation που αναμένεται στους κινηματογράφους στις  21 Δεκεμβρίου 2022!

Κατά την διάρκεια του Nintendo Direct που μεταδόθηκε στις 24/9/2021, ανακοινώθηκαν οι ηθοποιοί που θα δώσουν τις φωνές τους στους ήρωες του κόσμο του Super Mario, για την επερχόμενη ταινία Super Mario Bros.

Η έκπληξη ήταν ο Chris Pratt

που αναλαμβάνει τον ρόλο του εμβληματικού ιταλού υδραυλικού της Nintendo ενώ τον αιώνιο εχθρό του αναλαμβάνει ο Jack Black ως Bowser!

Το λαμπερό cast έχει ως εξής:

Chris Pratt ως Super Mario

Charlie Day ως Luigi

Anya Taylor-Joy ως Princess Peach

Jack Black ως Bowser

Keegan-Michael Key ως Toad

Seth Rogen ως Donkey Kong


Ενώ σε μικρότερους ρόλους βρίσκουμε τους Fred Armisen ως Cranky Kong, Kevin Michael Crichardson ως Kamek, Sebastian Maniscalco ως Spike.


Αναμένεται επίσης πως η φωνή του Super Mario στα παιχνίδια, ο θρυλικός Charles Martinet θα κάνει την εμφάνισή του στην ταινία αλλά η Nintendo μας κρατάει ως έκπληξη τον ρόλο και τον τρόπο που θα τον δούμε.


Την ταινία την έχει αναλάβει η Illumination Entertainment που είναι γνωστή για ταινίες όπως το Despicable Me και το Sing.

Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone! Και μην ξεχνάς: κάθε εβδομάδα και μόνο για τρεις ημέρες σε περιμένουμε με τα καλύτερα Secret Offers!

The post Αποκαλύφτηκαν οι ηθοποιοί που θα δώσουν τις φωνές τους στην ταινία Super Mario Bros. appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα