H Jennifer Aniston βλέπει παλιά της εξώφυλλα και το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό!

10:21 13/8/2019 - Πηγή: iPop

H Jennifer Aniston βλέπει παλιά της εξώφυλλα με αφορμή τα 25 χρόνια του InStyle magazine και το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό! Τρολάρει τον εαυτό της, τις φωτογραφίες, τους τίτλους, τα πάντα σ’ ένα video 3,5 λεπτών που πρέπει να δεις!

Όλα αυτά τα χρόνια που είναι γνωστή στο κοινό, η Jennifer Aniston

έχει αποδείξει πως δεν διστάζει ούτε να τσαλακωθεί αλλά ούτε και να αυτοσαρκαστεί και να τρολάρει τον εαυτό της. Τώρα, το αποδεικνύει για ακόμα μια φορά!

Με αφορμή τα 25 χρόνια που έκλεισε το περιοδικό InStyle, η Jennifer Aniston βλέπει παλιά της εξώφυλλα, ξεφυλλίζει τα τεύχη όπου είχε ποζάρει και οι αντιδράσεις της είναι απλά απολαυστικές!

Η ηθοποιός ξεκινάει απ’ το 1994, κάνοντας ένα επικό throwback, απ’ την εποχή που ήταν ανερχόμενη ηθοποιός και φυσικά πολύ διαφορετική στην εξωτερική της εμφάνιση σε σχέση με σήμερα.

Αστειεύεται με το πόσος έχει περάσει λέγοντας «τι κρίμα που δεν μπορώ να διαβάσω τίποτα, δεν φοράω τα γυαλιά μου», ενώ δείχνει ότι θυμάται ελάχιστα πράγματα απ’ τις φωτογραφήσεις που είχε κάνει τη δεκαετία του 1990.

«To χει», είναι ο τίτλος ενός απ’ τα εξώφυλλα της Jennifer Aniston, με την ίδια ν’ αναρωτιέται επί τόπου: «Τι έχω;».

«What’s sexy now?», είναι ο τίτλος στο εξώφυλλο του τεύχους όπου φωτογραφήθηκε το 1999 με την ηθοποιό να εξακολουθεί να αυτοτρολάρεται και να διερωτάται «τι είναι σέξι τώρα;;;». Στη συνέχεια, βλέπει τα δαχτυλίδια που φοράει στα δάχτυλα των ποδιών της στη φωτογραφία του περιοδικού κι απ’ το ύφος της και μόνο καταλαβαίνουμε ότι απλά απορεί κι εκείνη με τον εαυτό της!

Καθώς ξεφυλλίζει το τεύχος του 1999, παρατηρεί ότι υπάρχουν κομμένα μέρη του σώματός της σε διαφορετικές σελίδες, ενώ κάποια στιγμή φτάνει στο σημείο όπου ποζάρει ολόκληρη χαμογελώντας και λέει «α είναι ευτυχισμένη που είναι ζωντανή κι ολόκληρη κι όχι κομμένη σε τρία διαφορετικά κομμάτια!».

Και το 2002 είχε ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού, το οποίο έφερε ξανά τον τίτλο «What’s sexy now?» και η Jennifer Aniston προφανώς σχολίασε γιατί συμβαίνει ακόμα μια φορά αυτό, ενώ αμέσως μετά θυμάται τη φωτογράφηση και το «blue mood» στο οποίο ήταν!

Δες το παρακάτω video που η Jennifer Aniston βλέπει παλιά της εξώφυλλα στο InStyle:

Το άρθρο H Jennifer Aniston βλέπει παλιά της εξώφυλλα και το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα