Αυτή είναι ίσως η πιο σέξι φωτογραφία του Macron

11:09 18/4/2022 - Πηγή: iPop

Λίγο πριν τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών, η επίσημη φωτογράφος των Ηλυσίων έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από φωτογραφίες του Γάλλου Προέδρου. Ανάμεσά τους είναι και η ίσως πιο σέξι φωτογραφία του Macron!

Σ’ αυτή τη φωτογραφία, ο Γάλλος Πρόεδρος φαίνεται να ποζάρει καθιστός στον δερμάτινο καναπέ με ανοιχτό το πουκάμισο και γελάει στον φακό.

Οι χρήστες των social media ενθουσιάστηκαν με τη συγκεκριμένη φωτογραφία και τον συνέκριναν τον Macron με τον Sean Connery, τον Burton Reynolds και τον Roger Federer.

Η σέξι φωτογραφία του Macron και το άλμπουμ με όλες τις εικόνες απ’ την προσωπική του φωτογράφο: View this post on Instagram

A post shared by ©Soazig de la Moissonnière (@soazigdelamoissonniere)

Στις φωτογραφίες, η Soazig de la Moissonnière κατάφερε να αποτυπώσει το πιο αθέατο πρόσωπο του Macron, από επίσκεψή του, το περασμένο Σάββατο, στη Μασσαλία. 

Σε κάποιες άλλες απ’ τις εικόνες, τον βλέπουμε να τρέχει ν’ ανέβει στη σκηνή μιας προεκλογικής συγκέντρωσης, να φτιάχνει τη γραβάτα του, να ατενίζει τη θέα αγκαλιά με τη σύζυγό του, να διαλέγει πουκάμισο. 

Οι αναλυτές εκτιμούν πως η δημοσίευση των συγκεκριμένων φωτογραφιών είναι μια προσπάθεια προσέλκυσης νεότερων ψηφοφόρων στον δεύτερο γύρο των Προεδρικών Εκλογών.

Πολίτης χαστούκισε τον Macron- Το video που κάνει τον γύρο του κόσμου

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αυτή είναι ίσως η πιο σέξι φωτογραφία του Macron εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα