Αυτή είναι η ημερομηνία που θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο του Τατουάζ

21:06 18/6/2019 - Πηγή: iPop
Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το φινάλε του Τατουάζ, της σειράς του Ανδρέα Γεωργίου που έχει καθηλώσει τα δύο τελευταία χρόνια το τηλεοπτικό κοινό. Μια συγκλονιστική ιστορία με πολλές ανατροπές και πολλές παράλληλες ιστορίες, φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος της. Πότε, όμως, τελειώνει το Τατουάζ;

Ο Ανδρέας Γεωργίου αποκάλυψε πότε θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο του Τατουάζ, το οποίο θα δώσει απαντήσεις σε όλα και θα κλείσει όλα τα ανοιχτά κεφάλαια.

Τέλη Ιουνίου το Τατουάζ θα ρίξει

αυλαία, ενώ τα τελευταία γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 11 Ιουνίου.

Ο Ανδρέας Γεωργίου, μιλώντας στο περιοδικό Tv Μανία, αποκάλυψε για πρώτη φορά την ακριβή ημερομηνία που θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο του Τατουάζ.

«Καλώς εχόντων των πραγμάτων 27 Ιουνίου θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της σειράς κι ακολούθως θα αποκαλύψουμε τα σχέδια μας για την επόμενη σεζόν», είπε ο ίδιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πιο διάσημος serial killer της ελληνικής τηλεόρασης, ο Ορφέας, δεν γλιτώνει. Οι φόνοι και η ψυχική ασθένεια του Ορφέα φτάνουν σε ένα τέλος και ο στυγερός δολοφόνος βρίσκεται αντιμέτωπος με τη Θεία Δίκη. Ο serial killer που τιμωρούσε τις άπιστες γυναίκες σκοτώνοντάς τες με άγριο τρόπο, δεν θα ζήσει για να επαναλάβει τις ειδεχθείς πράξεις του.

Το τέλος θα είναι απρόβλεπτο και πραγματικά συναρπαστικό, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών μέχρι το τελευταίο λεπτό με την καταδίωξη και τον σοβαρό τραυματισμό του.

Δες και αυτό:

Ο Ανδρέας Γεωργίου αποχαιρετάει το Τατουάζ μ’ ένα συγκινητικό μήνυμα! (Photo)

Το άρθρο Αυτή είναι η ημερομηνία που θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο του Τατουάζ εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα