Αυτές οι καραμέλες μέντας είναι το νέο trend του TikTok που υπόσχεται απίστευτο στοματικό σεξ

13:15 24/10/2021 - Πηγή: iPop

Μπορούσες να φανταστείς ότι μια αθώα καραμέλα μπορεί να απογειώσει τις δεξιότητές σου στο στοματικό σεξ; Κι όμως, το TikTok έδειξε για άλλη μια φορά τον δρόμο. Συγκεκριμένα, σε αυτήν την πλατφόρμα είδαμε για πρώτη φορά να παρουσιάζονται οι καραμέλες μέντας που κάνουν το στόμα extra υγρό και σε παροτρύνουν να τις χρησιμοποιήσεις εκεί που αναπόφευκτα φαντάζεσαι.

Tips για να φτάσεις το στοματικό σεξ σε άλλο επίπεδο!

Τι είναι οι καραμέλες μέντας που υπόσχονται αξέχαστο στοματικό σεξ;

Αυτές οι καραμέλες μέντας, με την ονομασία “Flintts Mints”, ουσιαστικά αυξάνουν την ποσότητα του σάλιου στο στόμα σου. Πρόκειται για μέντες χωρίς ζάχαρη και vegan κατασκευασμένες από το λουλούδι Αμαζονίου Σπιλάνθη. Προτείνονται ως λύση για την ξηροστομία ως αποτέλεσμα φαρμάκων, άγχους, κάνναβης καθώς προκαλεί χαλάρωση των σιελογόνων αδένων. Εκτός από την αύξηση του σάλιου, προσθέτουν στο στόμα και μια αίσθηση φρεσκάδας, όπως όταν πίνεις πολύ κρύο νερό αφού έχεις βουρτσίσει τα δόντια σου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Flintts Mints (@flinttsmints)

Μπορείς να επιλέξεις από μια ποικιλία διαφορετικών γεύσεων και εντάσεων. Συγκεκριμένα, υπάρχουν τρία διαφορετικά επίπεδα έντασης, με το πιο υψηλό να υπόσχεται extra υγρό στόμα. Και ενώ μπορείς κάλλιστα να χρησιμοποιήσεις αυτήν την καραμέλα λίγο πριν από μια αγχωτική παρουσίαση ή συνέντευξη, ο παρασκευαστής τους Russell Adler επιβεβαιώνει ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις καραμέλες για στοματικό σεξ.

Όσοι τις χρησιμοποιήσαν διαβεβαιώνουν ότι κάνουν αυτό ακριβώς που υπόσχονται. Το μόνο αρνητικό είναι ότι οι καραμέλες έχουν αποκτήσει τόση φήμη που θα χρειαστεί να περιμένεις πάνω από τρεις εβδομάδες στην λίστα αναμονής για να τις παραλάβεις. Όταν όμως την δοκιμάσεις, οι TikTokers σε συμβουλεύουν καλού κακού να χρησιμοποιήσεις και μια πετσέτα στο σημείο καθώς τα αποτελέσματα μπορεί να είναι ανεξέλεγκτα!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αυτές οι καραμέλες μέντας είναι το νέο trend του TikTok που υπόσχεται απίστευτο στοματικό σεξ εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα