Viral: Το συγκινητικό γράμμα μιας κόρης στην Ιταλίδα νοσοκόμα μαμά της

10:47 15/3/2020 - Πηγή: iPop

Ένα μεγάλο μπράβο κι ένα μεγάλο χειροκρότημα αξίζουν οι γιατροί, οι οποίοι μάχονται καθημερινά για να περιθάλψουν τον κόσμο αλλά και να μην εξαπλωθεί η πανδημία. Το συγκινητικό γράμμα μιας κόρης στην Ιταλίδα νοσοκόμα μαμά της. 

Τα ωράρια είναι εξαντλητικά, δεν υπάρχουν ωράρια, αλλά είναι πάντα εκεί για να προσφέρουν τη βοήθειά τους και να ριχτούν στη μάχη με ό,τι μέσα έχουν. Κι όταν πια επιστρέφουν σπίτι, μπαίνουν σε καραντίνα, στην απομόνωση για να μην κολλήσουν και τα άλλα μέλη στην οικογένεια.

Η συγκεκριμένη μαμά εργάζεται σε νοσοκομείο της περιοχής Σενιγκαλία

της Ιταλίας και δεν έχει επαφή με την κόρη της. Μένουν σε διαφορετικά δωμάτια, κρατούν τις αποστάσεις τους και λείπουν αφόρητα η μια στην άλλη. Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, η νοσοκόμα μαμά βρήκε το γράμμα της κόρης της μετά από το τέλος μιας εξαντλητικής βάρδιας.

Photo: viveresenigallia.it

Αγαπητή, μαμά
Μου λείπεις πάρα πολύ. Μου λείπουν οι αγκαλιές σου, τα φιλιά σου, τα… Βασικά όλα αυτά που μπορεί να σου λείπουν όταν κάποιος είναι μακριά σου. Όλα τα χάδια σου! Ακόμα και το να βρίσκομαι απλά κοντά σου και να νιώθω ασφάλεια, να αποκοιμιέμαι, γνωρίζοντας ότι είσαι δίπλα μου!. Αυτές τις νύχτες σε νιώθω μακριά μου, γιατί όταν ξυπνάω το πρωί, δεν μπορώ να σε γεμίσω με φιλιά, αλλά μόνο να βρίσκομαι σε απόσταση από σένα. Τα βράδια που μένεις στο σπίτι, δεν μπορώ να κάθομαι πολύ κοντά σου, παρά μόνο σε άλλα δωμάτια, σαν να μην είσαι εδώ. Γι’ αυτόν τον κορονοϊό, ο κόσμος υποφέρει, κι εσύ με τους συναδέλφους σου επίσης υποφέρετε πάρα πολύ! Αλλά παρόλα αυτά, εσύ παραμένεις μαχήτρια, είσαι δυνατή, γενναία! Όταν τελειώσουν όλα θα σε γεμίσω με φιλιά. Σ’ αγαπάω έως το άπειρο! Το κουταβάκι σου. Υ.Γ. Θυμήσου, δε φταις εσύ για ό,τι συμβαίνει, εσύ είσαι μια ηρωίδα!

Δείτε στον χάρτη τα κρούσματα ανά τον κόσμο.  

Δείτε κι αυτό:

Οι Ιταλοί βγήκαν στα μπαλκόνια και συγκίνησαν όλο τον κόσμο | Videos

Photo: Claudio Furlan/Lapresse/AP

Το άρθρο Viral: Το συγκινητικό γράμμα μιας κόρης στην Ιταλίδα νοσοκόμα μαμά της εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα