Tricks για να κάνεις τις δουλειές του σπιτιού πιο εύκολες και διασκεδαστικές!

15:09 2/10/2020 - Πηγή: iPop

Γίνεται να είναι οι δουλειές του σπιτιού διασκεδαστικές; Αυτά τα tricks σε συνδυασμό με λίγη μουσική θα σε κάνουν να δεις αυτές τις δουλειές με άλλο μάτι!

Αν είσαι έτοιμος να κάνεις μια γενική στο σπίτι σήμερα, εμείς βρήκαμε μερικά έξυπνα κόλπα για να κάνεις τις δουλειές του σπιτιού πιο εύκολες, να μην κουραστείς τόσο, να γίνουν με όρεξη και να τελειώσεις πιο γρήγορα!

Tricks για να κάνεις τις δουλειές του σπιτιού πιο εύκολεςΑφαίρεσε τις ετικέτες με ένα πιστολάκι

Έχεις ένα βαζάκι με μέλι, καφέ, ταχίνι…και θέλεις να αφαιρέσεις την ετικέτα

του. Αντί να παιδεύεσαι με το χέρι σου και να μείνει και το μισό χαρτί πάνω στο βαζάκι, καν’ το με ένα πιστολάκι για τα μαλλιά!

Το κόλπο για τις μπανάνες

Για να μην σου χαλάσουν ποτέ ξανά οι μπανάνες, κάλυψέ τες με αλουμινόχαρτο στην άκρη. Ακριβώς όπως στη φωτογραφία.

Κόλλα και γάντια για τις τρίχες στον καναπέ

Έχει γεμίσει ο καναπές σου με τρίχες από τη γάτα ή τον σκύλο σου; Ψυχραιμία! Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να φορέσες γάντια latex στα οποία θα έχεις βάλει λίγη κόλλα. Σκούπισε τον καναπέ με το γάντι και θα εκπλαγείς!

Για τα πλακάκια

Αν θέλεις να καθαρίσεις ακόμα και τα πλακάκια πριν μπει επίσημα το Καλοκαίρι καν’ το με μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα. Πόσο πιο εύκολο;

Ξύδι στο τηλέφωνο του μπάνιο

Αυτό το trick μπορεί και να το γνωρίζεις! Για να καθαρίσεις τη σκουριά από το τηλέφωνο του μπάνιου, τύλιξε το με μια πλαστική σακούλα με ξύδι. Άφησέ την κατά τη διάρκεια της νύχτας και μέχρι το πρωί θα έχει εξαφανιστεί.

Τα ελατήρια βοηθούν τους φορτιστές

Πόσες φορές σου έχει χαλάσει ο φορτιστής και έχεις αγοράσει καινούργιο; Για να τον προστατέψεις, χρησιμοποίησε ένα ελατήριο από ένα παλιό σου στυλό!

Πόσο καλά ξέρεις τις δουλειές του σπιτιού; Ετοιμάσου να απαντήσεις!

Ένα ποτήρι νερό στον φούρνο μικροκυμάτων

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την απόλαυση μιας υπέροχης πίτσας που έχεις βάλει στον φούρνο μικροκυμάτων. Και μόνο η μυρωδιά της, σου φτιάχνει τη διάθεση. Ωστόσο, τις περισσότερες φορές όταν τη ζεστάνεις ξανά, ό,τι έχει μείνει δηλαδή απ’ το προηγούμενο βράδυ γίνεται σκληρή και “στεγνώνει”. Την επόμενη φορά, δοκίμασε να βάλεις ένα ποτήρι με νερό μαζί με την πίτσα ή oτιδήποτε άλλο έχεις βάλει για να ζεσταθεί. Θα μας θυμηθείς!

Κουβάς με νερό

Κι αφού έκανες τις περισσότερες δουλειές, σου έμεινε το σφουγγάρισμα. Αν ο μόνος τρόπος να γεμίσεις τον κουβά είναι από τον νιπτήρα ή απλώς αυτό συνηθίζεις να κάνεις, τότε σου το κάνουμε πολύ πιο εύκολο και σίγουρα διασκεδαστικό. Βάλε ένα φαράσι κάτω από τον νιπτήρα και άφησε κάτω τον κουβά. Και θα γεμίσεις μόνος του. Θυμήσου μόνο να κλείσεις τη βρύση!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Tricks για να κάνεις τις δουλειές του σπιτιού πιο εύκολες και διασκεδαστικές! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα