To viral wine challenge που κάνουν όλοι στο TikTok!

17:39 7/8/2020 - Πηγή: iPop

Το TikTok δημιουργεί τάσεις και συνεχώς βλέπουμε νέα challenges στα οποία υποκύπτουν ακόμα και άνθρωποι που δεν θα περιμέναμε! Τώρα, το τo viral wine challenge είναι η νέα μανία και οι χρήστες του TikTok μας δείχνουν πώς να το κάνουμε σωστά!

Πώς γίνεται το wine challenge;

Δύο άτομα κάθονται μαζί, το ένα μπροστά απ’ το άλλο. Το άτομο που κάθεται μπροστά

πιάνει το κάτω μέρος ενός γεμάτου ποτηριού με κρασί με τα δόντια του και το δίνει στο πίσω άτομο. Στόχος είναι το άλλο άτομο να μπορέσει να πιει από το ποτήρι, χωρίς φυσικά να πέσει και σπάσει ή να γίνουν όλοι χάλια! Μάντεψε τι γίνεται στις περισσότερες περιπτώσεις…!

Αν και τo challenge με το κρασί κυκλοφορεί εδώ και αρκετές εβδομάδες, η Cameron Diaz, η οποία σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις έχει λανσάρει τις δικές της ετικέτες κρασιών, υπέκυψε τώρα κι έκανε το TikTok challenge με τη φίλη της και συνεργάτιδά της στο νέο της εγχείρημα, Katherine Power! Μάλιστα, αυτό ήταν και το πρώτο της video στο social media!

Φυσικά, το κρασί με το οποίο έκανε η ηθοποιός το challenge δεν ήταν άλλο απ’ τη νέα της ετικέτα, το Avaline! Αυτό θα πει καλό μάρκετινγκ!

@camerondiaz

Made my first TikTok ya’ll!! @drinkavaline #winechallange #avalinewinechallenge #fyp katherineneedsatiktokaccount!

♬ Only Time – Enya

Κι αφού είδες την Cameron Diaz με τη φίλη της, δες και μερικές ακόμα προσπάθειες με το wine challenge του TikTok, άλλες πιο επιτυχημένες κι άλλες λιγότερο!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

5 TikTok makeup tricks που πρέπει να δοκιμάσεις τώρα

Το άρθρο To viral wine challenge που κάνουν όλοι στο TikTok! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα