To Spotify θα φτιάχνει για σένα την playlist για το road trip!

17:39 17/11/2019 - Πηγή: iPop

To Spotify θα φτιάχνει για σένα την playlist για το road trip και εμείς ήδη ευχόμαστε στη δική μας να συμπεριλάβει και το «Driving Home for Christmas»!

Το Spotify μόλις λάνσαρε ένα ακόμη μοναδικό χαρακτηριστικό, το οποίο ονομάζει Soundtrack your Ride. Μια νέα λειτουργία που φτιάχνει για σένα την playlist για το road trip

με βάση το ιστορικό του λογαριασμού σου στο Spotify και τις απαντήσεις σου σε μερικές ερωτήσεις.

Αρχικά, το νέο αυτό χαρακτηριστικό σου ζητάει να βάλεις την αρχή και το τέλος της διαδρομής σου και στη συνέχεια υπολογίζει τη διαδρομή και την ώρα που θα σου πάρει χρησιμοποιώντας το Google Maps.

Στη συνέχεια, το Spotify σου ζητάει να απαντήσεις σε ένα quiz πέντε ερωτήσεων. Σε ρωτάει με ποιον ταξιδεύεις, τι αμάξι οδηγείς και ποιο είναι το “drive vibe” σου εκείνη τη στιγμή, ό,τι κι εάν αυτό σημαίνει.

Photo: Spotify via The Verge

Παράλληλα, το Spotify σου κάνει και δύο ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με τη μουσική. Ποιο είναι το αγαπημένο σου είδος μουσικής και στη συνέχεια να επιλέξεις το «απόλυτο τραγούδι για οδήγηση» ανάμεσα στις εξής έξι επιλογές:

Bohemian Rhapsody – QueenA Thousand Miles – Vanessa CarltonRidin’ Solo – Jason DeruloLife is a Highway – Rascal FlattsBody Like a Back Road – Sam HuntSucker – Jonas Brothers.

Κι αφού έχεις ακολουθήσει κατά γράμμα ένα-ένα τα βήματα, το Spotify θα φτιάξει μια λίστα αναπαραγωγής με τόσα τραγούδια όσα να έχεις να ακούς καθ’όλη τη διάρκεια της διαδρομής σου. Μάλιστα, η συγκεκριμένη playlist αποθηκεύεται στη βιβλιοθήκη που σημαίνει ότι όλη αυτή τη διαδικασία θα πρέπει να την κάνεις τουλάχιστον μία ώρα πριν ξεκινήσεις το ταξίδι σου.

Διάβασε ακόμη:

Το νέο χαρακτηριστικό του Spotify για όσους δεν μπορούν να κοιμηθούν χωρίς μουσική!

Photo: Unsplash/Tabea Damm

Το άρθρο To Spotify θα φτιάχνει για σένα την playlist για το road trip! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα