Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (5/12/2019)

08:57 5/12/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (5/12/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (5/12/2019):Κριός

Παρ’ όλο που έχεις περάσει πιο ενεργητικές μέρες και με καλύτερη ψυχολογία, καταφέρνεις να βρεις διέξοδο απ’ όσα σε προβληματίζουν στα πρόσωπα των φίλων σου, του/της συντρόφου

και γενικότερα δικών σου ανθρώπων. Οι ιδέες που μοιράζεσαι σήμερα με τα άτομα του περιβάλλοντός σου καθώς και τα όνειρα που κάνετε μαζί, σε ανεβάζουν ψυχολογικά και η μέρα κλείνει πολύ καλύτερα απ’ ό, τι ξεκίνησε.

Ταύρος

Η ψυχολογία σου σήμερα θα είναι κάπως πεσμένη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, κάτι που επηρεάζει την καθημερινότητά σου, κάνοντάς σε σχεδόν μη λειτουργικό/ή. Ίσως σήμερα είναι μία ημέρα κατά την οποία έχει περισσότερο νόημα να κάνεις μια ενδοσκόπηση, παρά να συναναστραφείς με πολύ κόσμο ή να ασχοληθείς με πολλές εκκρεμότητες.

Δίδυμοι

Η πίεση που νιώθεις από τα επαγγελματικά σου σε κουράζει κυρίως πνευματικά και ψάχνεις διέξοδο εκεί που μόνο εσύ θα μπορούσες: στην ονειροπόληση. Φαίνεται πως παίρνεις πραγματική δύναμη από αυτό, αφού καταφέρνεις να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, αλλά μην το παρακάνεις γιατί θα είσαι σχεδόν απών/απούσα στα τρέχοντα της καθημερινότητάς σου.

Καρκίνος

Κάποιες πληροφορίες που λαμβάνεις από το χώρο της δουλειάς σου και αφορούν σε οικονομικά ζητήματα, μπορεί να σε κάνουν να πετάς στα σύννεφα από χαρά. Δε λέμε να μη χαρείς, ωστόσο, καλό θα ήταν μέχρι να έχεις στέρεες πληροφορίες στα χέρια σου να μην οδηγηθείς σε πρόωρα συμπεράσματα που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τα κεκτημένα σου.

Λέων

Μπορεί να σε πιάσει σήμερα μια σχετική μελαγχολία, αφού θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να απομονωθείς και να σκεφτείς όλα όσα σε απασχολούν και σε βαραίνουν. Ωστόσο, ευτυχώς για σένα, οι φίλοι σου σε κρατούν σε εγρήγορση και θα είναι εκεί έτοιμοι να σου φτιάξουν το κέφι και να σε βγάλουν από τη σκοτεινή τρύπα στην οποία παραλίγο να πέσεις.

Παρθένος

Η σημερινή ημέρα θα έχει στο επίκεντρό της θέματα σπιτιού και κληρονομικά ζητήματα, με τα οποία ασχολείσαι σχεδόν αποκλειστικά. Μπορεί κάποιο έγγραφο ή κάποιο νέο που θα λάβεις να σου αναπτερώσει το ηθικό, όμως θα ήταν λάθος να θεωρήσεις ότι το ζήτημα που σε απασχολεί έχει επιλυθεί διά παντός.

Ζυγός

Σήμερα βιώνεις μια δυσκολία (ίσως και δυσφορία) με τους συναδέλφους-συνεργάτες σου, αφού η επικοινωνία χωλαίνει σε μεγάλο βαθμό, κάτι που έχει άμεση επίδραση στη δουλειά σου. Τα λάθη είναι αρκετά και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή προκειμένου να αποφύγεις συνέπειες που θα έχουν πιο μόνιμο χαρακτήρα για σένα.

Σκορπιός

Τα αισθηματικά βρίσκονται σήμερα στο επίκεντρο της προσοχής σου, αφού φτάνεις στα όρια της ονειροβασίας, είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε όχι. Ο ρομαντισμός της ημέρας χτυπάει κόκκινο, με αποτέλεσμα να υπολειτουργείς στο χώρο της δουλειάς σου και να είσαι επιρρεπής σε λάθη, τα οποία μπορεί σε βάθος χρόνου να σου κοστίσουν. Προσοχή!

Τοξότης

Η αισθηματική σου ζωή παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σήμερα, όχι τόσο σε πρακτικό, όσο σε διανοητικό επίπεδο. Νιώθεις ερωτευμένος/η, κάτι που τροφοδοτεί τη φαντασία σου και τον ερωτισμό σου με…υλικό. Αυτός είναι και ο λόγος που υποπίπτεις σε λάθη που σχετίζονται με την καθημερινότητα, ως επί τον πλείστον οικονομικής φύσης.

Αιγόκερως

Η καθημερινότητά σου κατακλύζεται από έναν ρομαντισμό άνευ προηγουμένου. Πέρα από τα προφανή (αισθηματικά ζητήματα), ο ρομαντισμός αυτός διαχέεται σε όλες τις σφαίρες της ζωής σου, σαν φιλοσοφικό δόγμα περισσότερο και λιγότερο σαν συναίσθημα. Σε φάσεις που η πραγματικότητα θα σε “χτυπάει”, μπορεί να απογοητεύεσαι, αλλά θα είναι παροδικό.

Υδροχόος

Μπορεί σήμερα να νιώθεις κάπως εσωστρεφής και δεν αποκλείεται να θελήσεις να απομονωθείς τόσο σε φυσικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Το πιθανότερο είναι ότι σήμερα θα αφιερώσεις τη μέρα σε μία ενδοσκόπηση, προκειμένου να αντιμετωπίσεις τις πνευματικές ζυμώσεις και διεργασίες της περιόδου αυτής με τη δέουσα προσοχή.

Ιχθείς

Ενδέχεται σήμερα να έχεις μία θετική οικονομική εξέλιξη. Μπορεί να λάβεις κάποιο νέο για την είσπραξη ενός ποσού ή να συμβεί κάτι άμεσα που θα σου εξασφαλίσει μια οικονομική απολαβή που περίμενες, αλλά φαίνεται ότι θα σε βρει ανέτοιμο/η να το διαχειριστείς. Η καθημερινότητά σου έχει τόσο τρελούς ρυθμούς που μπορεί να χάσεις την μπάλα.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (5/12/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα