Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (31/3/2020)

09:11 31/3/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (31/3/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (31/3/2020):Κριός

Αποφύγετε τις πολλές επεμβάσεις συγγενών και οικείων στα ερωτικά σας θέματα, γιατί μόνο ζημιά μπορεί να σας κάνουν. Ίσως να χρειαστεί να γίνετε πιο επιθετικοί, γι αυτόν τον λόγο.Μπορείτε

να ξεκινήσετε τώρα, νέο κύκλο στόχων, με πολλές πιθανότητες να κερδίσετε. Επαφές με πρόσωπα από μακριά, ακόμη και μετακινήσεις, μπαίνουν στο πρόγραμμα με αρκετά καλή ψυχολογία.

Ταύρος

Στα αισθηματικά σας, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε επιθετικότητα από το άμεσο περιβάλλον. Τα λόγια, θα είναι «τσουχτερά»και με ένταση. Οι οικονομικές λύσεις, θα σας δοθούν εντελώς ξαφνικά και από φιλικό άτομο. Όσοι πρέπει να κάνετε κάποιους διακανονισμούς, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή.

Δίδυμοι

Δεν πρόκειται να μείνετε με σταυρωμένα τα χέρια σε μια κατάσταση που μέχρι πριν λίγο, απλά «σερνόταν». Καλείστε να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους, έστω και με τσαμπουκά. Με νέες προοπτικές στις συνεργασίες και με κουράγιο, ανοίγεστε σε καινούργια πράγματα με επιτυχία. Είναι κατάλληλη στιγμή να κάνετε κινήσεις.

Καρκίνος

Η κτητικότητα που θα εκφράζετε τόσο εσείς όσο και το ταίρι σας, θα είναι μάλλον μια δύσκολη κατάσταση. Τα συναισθήματα αμφοτέρων, θα είναι «ακραία», ενίοτε και βίαια. Ξεκινάει ένα διάστημα με καλές εξελίξεις στη δουλειά και ακόμη καλύτερες προτάσεις για νέο προϊόν ή ανανέωση της ήδη υπάρχουσας κατάστασης.

Λέων

Καινούργιος κύκλος γνωριμιών και προοπτικές έναρξης ενός δεσμού. Στους δεσμευμένους, καλύτερη η επαφή με το ήδη υπάρχον ταίρι.Οι κόντρες που αναπτύσσονται, οφείλονται κατά κύριο λόγο στον τρόπο που εσείς αντιμετωπίζετε την κατάσταση. Ο επιθετικός λόγος και η έπαρση, προκαλεί αναστάτωση. Μικρές ευκαιρίες κέρδους.

Παρθένος

Τα αισθηματικά σας παίρνουν μια αλλιώτικη μορφή, πιο σοβαρή και ίσως να χρειαστεί μια μικρή αποστασιοποίηση. Βέβαια, να θυμάστε, πως υπάρχουν κρυφοί εχθροί. Μια αναστάτωση οικογενειακή, θα λειτουργήσει σαν «τροχοπέδη»στα εργασιακά σας. Η επέμβαση αυτή θα έχει κάτι το παράλογο. Επιβάλλεται να «τρέξετε»την δουλειά, για όφελος σας.

Ζυγός

Για πολύ καιρό, αναγκαστήκατε να βαδίζετε σύμφωνα με το που κινείτε ο «άνεμος», όχι λόγω δειλίας, αλλά λόγω τριτογενών παραγόντων. Τώρα όμως, όλο το παιχνίδι είναι πάνω σας. Εκμεταλλευτείτε τις νέες γνωριμίες που παρουσιάζονται, με σκοπό την βελτίωση της καθημερινότητας σας. Ευνοούνται επαφές και μετακινήσεις.

Σκορπιός

Μετά από μια περίοδο διαλλακτικότητας, βρίσκεστε στη θέση του διεκδικητή. Ωστόσο, η τάση που βγαίνει, είναι ακραίος εγωισμός και οι λέξεις δεν έχουν καμία ευγένεια. Νέες ευκαιρίες για προσωπικό κέρδος, αλλά και βελτίωση στη προσωπική σας δουλειά, με μεγάλα οφέλη. Πηγές εισοδημάτων, έστω και προσωρινά.

Τοξότης

Κρυφές και εχθρικές κινήσεις στα ερωτικά σας. Να φιλάτε τα νώτα σας σχετικά με τον ευαίσθητο αυτόν τομέα. Κάποιοι προφανώς επιβουλεύονται την ευτυχία σας. Φίλοι Τοξότες, ήρθε ο καιρός σας. Μπορείτε να είστε πιο ήρεμοι και να προωθήσετε με δυναμισμό τα σχέδια σας. Πολλοί, θα ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας.

Αιγόκερως

Το πράγμα αρχίζει να σοβαρεύει και σας προκαλεί ένα σχετικό άγχος. Αρκετά από τα στοιχεία που σας αντιπροσωπεύουν, θα δώσουν την παρουσία τους. Διατηρήστε κρυφή μια σχέση. Οι καινούργιες προοπτικές παρουσιάζουν μερικές δυσκολίες. Αυτό όμως δεν σας κάνει να εγκαταλείψετε τις προσπάθειες σας. Έστω και με δυσκολία, καταφέρνετε να κερδίσετε χρήματα.

Υδροχόος

Ενδέχεται να υπάρξει ένας διχασμός, ανάμεσα σε δυο πρόσωπα. Η συμβουλή των ημερών είναι, να ξεκαθαρίσετε το τοπίο, το γρηγορότερο δυνατόν, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων. Ευκαιρία να αναπτύξετε καινούργιες φιλίες, με γνώμονα την ηθική και κοινωνική σας συμμετοχή, σε άτομα που έχουν ανάγκη.

Ιχθείς

Είστε αρκετά ομιλητικοί αυτόν τον καιρό και δεν κρύβετε το ενδιαφέρον σας για τα ερωτικά ζητήματα. Η συζήτηση, είναι το αγαπημένο σας «χόμπι», αφού λειτουργείτε εγκεφαλικά. Καινούργια πράγματα στη καριέρα, με πραγματικά οφέλη και δυνατότητα προβολής της καλής δουλειάς σας. Δεχτείτε ανεπιφύλακτα.

Δες ακόμα:

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (31/3/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα