#Μένουμε_ σπίτι: Έκτακτη ανακοίνωση στο Κολοκοτρωνίτσι! | Video

20:46 30/3/2020 - Πηγή: iPop

Το video με τους συντελεστές του Καφέ της Χαράς που μένουν σπίτι… μετά από την έκτακτη ανακοίνωση του Περίανδρου Πώποτα στο Κολοκοτρωνίτσι, πρέπει να το δεις!

Οι πρωταγωνιστές του Καφέ της Χαράς έφτιαξαν ένα υπέροχο video… ο καθένας από το σπίτι του, μετά την έκτακτη ανακοίνωση του πρώην Δημάρχου, Περίανδρου Πώποτα.

«Έκτακτη ανακοίνωση στο Κολοκοτρωνίτσι: Στους δρόμους όχι αγκαλιές, φιλιά και πίτσι πίτσι», λέει ο Πώποτας κι όλοι ακούν τη “διαταγή” του. Στο video

όλοι οι συντελεστές συμμετέχουν, ο καθένας από το σπίτι του και ο καθένας λέει τι κάνει αυτές τις μέρες, λόγω πανδημίας.

«Όλα τα ζόρια είχαμε, ήρθε και η… πανγαμία», λέει ο Φατσέας με τη Σταυρούλα να σπεύδει να τον διορθώσει. Τα μηνύματα στο video από τους συντελεστές της αγαπημένης μας σειράς είναι σημαντικά καθώς πρόκειται για συστάσεις που όλοι γνωρίζουμε πως πρέπει να ακολουθούμε καθώς και για μερικές ιδέες για το τι μπορείς να κάνεις στο σπίτι.

Πλένουμε τα χέρια μας, αερίζουμε τα ρούχα μας, δεν κάνουμε άσκοπες βόλτες και πάρτι στα κρυφά, ζητάμε άδεια για να βγούμε κι όταν βγαίνουμε κρατάμε τις αποστάσεις. Δεν είναι τιμωρία, αλλά θέλει μεγάλη προσοχή για να έχουμε υγεία!

Το κείμενο γράφτηκε από τον Χάρη Ρώμα και το αποτέλεσμα πραγματικά είναι πολύ έξυπνο!

Δες το video με τους συντελεστές του Καφέ της Χαράς: 

Το «Θα Κάτσω Σπίτι 2020» γίνεται viral από 9 γνωστούς καλλιτέχνες! (Video)

Να σημειωθεί πως όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, τα γυρίσματα της σειράς έχουν σταματήσει λόγω του κορονοϊού, σύμφωνα με τις συστάσεις των ειδικών προκειμένου να προστατευτεί η υγεία όλων των εργαζομένων και των οικογενειών τους αλλά και να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

«Υπάρχει το θέμα του κορονοϊού που απασχολεί όλο τον πλανήτη, γι’ αυτό και αυτό είναι ίσως το τελευταίο γύρισμα που κάνω. Δεν θέλω να περάσει από το μυαλό κανενός από τους συνεργάτες ότι βάζουμε κάτι υπεράνω της υγείας τους ή της υγείας των οικογενειών τους », είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο Χάρης Ρώμας προσθέτοντας πως θα κάνουν τα επεισόδια για φέτος όποτε και να ‘ναι και θα προβληθούν κανονικά.

Συνεχίζουν, βέβαια, με την Άννα Χατζησοφιά να γράφουν και τα επόμενα επεισόδια, αφού δεν έχουν τελειώσει ούτε τα φετινά επεισόδια. Σημείωσε, μάλιστα, πως η αγαπημένη μας σειρά θα συνεχιστεί και του χρόνου σίγουρα, ενώ θα επιστρέψουν και αγαπημένοι χαρακτήρες της σειράς, όπως η δασκάλα.

Δες κι αυτό:

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης τραγουδά μαζί με τις κόρες του για τον κορονοϊό! | Video

Το άρθρο #Μένουμε_ σπίτι: Έκτακτη ανακοίνωση στο Κολοκοτρωνίτσι! |Κολοκοτρωνίτσι | Video εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα