Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (3/11/2019)

08:01 3/11/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (3/11/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (3/11/2019):Κριός

Ημέρα δύο ταχυτήτων, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή για εσάς τους Κριούς.

Στο πρώτο μισό της ημέρας θα προσπαθήσετε να διατηρήσετε ένα αυστηρό και άκρως επαγγελματικό προφίλ. Ενώ μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη θα ενισχύσει την δημοφιλία σας και θα σας βοηθήσει να λάμψετε σε μια φιλική συγκέντρωση.

Ταύρος

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ταύρους. Στο πρώτο μισό της ημέρας θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις από φίλους που βρίσκονται μακριά. Ενώ μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με την κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτη, θα σας βοηθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το επαγγελματικό και οικονομικό σας μέλλον.

Δίδυμοι

Με χαμόγελο και αισιοδοξία, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσετε την ημέρα σας σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Στο πρώτο μισό της ημέρας, θα νιώσετε γεμάτοι αυτοπεποίθηση και σίγουροι για τις επιλογές σας. Ενώ μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη, θα σας βοηθήσει να δείτε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον μιας προσωπικής σας σχέσης ή μιας επαγγελματικής συνεργασίας.

Καρκίνος

Την επιβεβαίωση ότι σας αγαπούν, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα αναζητήσετε με αρκετά έντονο τρόπο σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Στο πρώτο μισό της ημέρας, θα προσπαθήσετε να τραβήξετε την προσοχή του /της συντρόφου σας. Ενώ μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη, θα ενισχύσει την σεξουαλικότητα και τον ερωτισμό σας.

Λέων

Σε πιο ήρεμους ρυθμούς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Στο πρώτο μισό της ημέρας θα προσπαθήσετε να βοηθήσετε τους αγαπημένους σας να βρουν λύσεις στις υποθέσεις που τους απασχολούν. Ενώ μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τον/ την ερωτικό/η σας σύντροφο.

Παρθένος

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Στο πρώτο μισό της ημέρας, θα αφιερώσετε χρόνο στους φίλους και στα μικρότερα μέλη της οικογένεια σας. Ενώ μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη, θα σας ωθήσει να οργανώσετε το πρόγραμμα διατροφής της εβδομάδας για εσάς και την οικογένεια σας.

Ζυγός

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι αρκετά ευχάριστη για εσάς τους Ζυγούς. Στο πρώτο μισό της ημέρας, θα προσπαθήσετε να κάνετε τον χώρο του σπιτιού σας όμορφο και ζεστό για εσάς και την οικογένεια σας. Ενώ μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με την κυβερνήτη του ζωδίου σας  Αφροδίτη, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας γεμίζουν χαρά.

Σκορπιός

Ευχάριστες συζητήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα έχετε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Στο πρώτο μισό της ημέρας θα περάσετε όμορφες στιγμές με άτομα από το κοντινό κοινωνικό σας περιβάλλον τα οποία θα ζητήσουν την συμβουλή σας. Ενώ μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τον χώρο του σπιτιού σας τον οποίο θα κάνετε πιο ζεστό και λειτουργικό.

Τοξότης

Ευχάριστες υποχρεώσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι έχετε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Στο πρώτο μισό της ημέρας, θα προσπαθήσετε να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να κάνετε χαρούμενους τους αγαπημένους σας, έστω και αν αυτό σημαίνει ότι θα βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη σας. Ενώ μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το ζώδιο σας, θα ενισχύσει την δημοτικότητα σας.

Αιγόκερως

Την ισχυρή σας θέληση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα δείξετε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Στο πρώτο μισό της ημέρας θα κινήσετε γη και ουρανό για να κάνετε αποδεκτές τις απόψεις σας στους φίλους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ενώ μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη, σας υπόσχεται ότι θα περάσετε όμορφες στιγμές με τον/την ερωτική σας σύντροφο μακριά από τα φώτα.

Υδροχόος

Ο χαρακτηρισμός ιδιαίτερη, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ταιριάζει γάντι στην ημέρα σας. Στο πρώτο μισό της θα ασχοληθείτε με δραστηριότητες που γεμίζουν χαρά και φέρνουν ηρεμία και γαλήνη στην ψυχή σας. Ενώ μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας και η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε την εύνοια του φιλικού και κοινωνικού σας κύκλου με τον δυναμισμό, την αισιοδοξία και την ευρηματικότητα σας.

Ιχθείς

Εξωστρεφείς και χαρούμενοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Στο πρώτο μισό της ημέρας θα πάρετε την πρωτοβουλία και θα συζητήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια με φιλικό σας πρόσωπο που εμπιστεύεστε. Ενώ μετά το μεσημέρι, η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη, θα σας ωθήσει να αφιερώσετε χρόνο για εσάς και τον / την ερωτικό/ή σας σύντροφο.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (3/11/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα