Leandra Medine x Mango: Η απόλυτη συνεργασία του φετινού Χειμώνα

20:26 2/11/2019 - Πηγή: iPop

Leandra Medine x Mango: Η απόλυτη συνεργασία και συλλογή του φετινού Χειμώνα, αλλά κι αυτή που είναι αδύνατον να μην λατρέψει κάθε fashionista!

Εάν είσαι από εκείνες που περνούν ώρες ατελείωτες διαβάζοντας blog μόδας, τότε το όνομα της δεν θα σου είναι άγνωστο. Η Leandra Medine είναι ένα απ’ τα πιο διάσημα “it-girls” στον χώρο της μόδας και το site της Man Repeller είναι ένα απ’ τα πιο πετυχημένα παγκοσμίως.

Η συνεργασία της

Leandra Medine με το Mango είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, καθώς τα κομμάτια αυτής της συλλογής αντικατοπτρίζουν απόλυτα το στιλ της αγαπημένης δημοσιογράφου, blogger και συγγραφέα, δίνοντας έτσι την ευκαιρία και σε όλες εμάς να υιοθετήσουμε λίγο απ’ το στιλ της.

Mango

Η έμπνευση γι’ αυτή την εμβληματική κολεξιόν είναι σύμφωνα με τα λεγόμενα της Leandra η Παραμονή Πρωτοχρονιάς σε μια ευρωπαϊκή πόλη για σκι και η ζωή στα αμερικάνικα κολέγια τη δεκαετία του ’60.

Το χρώμα και το elegant στοιχείο χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια της Leandra είναι φανερά σε κάθε ένα απ’ τα κομμάτια που σχεδίασε για τη συλλογή της με το Mango, ενώ όπως η ίδια αναφέρει πρόκειται για ρούχα που μπορείς να φορέσεις με διαφορετικούς τρόπους ξανά και ξανά.

Mango

Στην ερώτηση ποιος θα ήταν ο ιδανικός συνδυασμός για εκείνη, η Leandra Medine αναφέρει ότι θα επέλεγε μια γκρι φόρμα, ένα ριγέ jersey, ένα μαύρο παλτό και τα αγαπημένα της loafers.

Τα κομμάτια που ξεχωρίσαμε απ’ τη συλλογή Leandra Medine x Mango:

Τη ζακέτα με τα embroidered floral prints και το ανοιχτόχρωμο τζιν που μπορείς να φοράς όλες τις ώρες της ημέρας και να το συνδυάζεις είτε με μποτάκια είτε με αθλητικά.

Mango

Για την ίδια συλλογή, η Leandra σχεδίασε ακόμη τα πιο fashion γυαλιά ηλίου, σκουλαρίκια με πέρλες και αλυσίδες για τον λαιμό, αλλά και γυναικεία Oxfords που κάτι μας λέει ότι θα δούμε αρκετά τους επόμενους μήνες.

Mango

Η συλλογή της Leandra Medine είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Mango, σε περίπτωση που θέλεις να ρίξεις μια ματιά και στα υπόλοιπα σχέδια.

Διάβασε ακόμη:

Οι καουμπόικες μπότες από τα Mango που βλέπουμε παντού!

Το άρθρο Leandra Medine x Mango: Η απόλυτη συνεργασία του φετινού Χειμώνα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Leandra Medine, Mango, Χειμώνα,Leandra Medine, Mango, cheimona