Απευθείας αεροπορική σύνδεση Αθήνα – Σαγκάη | Πότε ξεκινάει;

20:52 2/11/2019 - Πηγή: iPop

Η απευθείας αεροπορική σύνδεση Αθήνα – Σαγκάη είναι γεγονός και όσοι σκέφτονται να κάνουν ένα ταξιδάκι στην Κίνα μέσα στο επόμενο διάστημα, θα τους προτείναμε να περιμένουν λίγο καιρό ακόμη.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Αθήνα αποκτάει απευθείας αεροπορική σύνδεση με τη Σαγκάη. Τα δρομολόγια ξεκινούν απ’ τον Ιούλιο του 2020, σύμφωνα με

το σχετικό ενδιαφέρον της κινεζικής αεροπορικής εταιρείας Juneyao Air.

Στη Σαγκάη πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο, η συνάντηση του προέδρου της εταιρείας Zeal Hong Laing με τον γγ Τουρισμού Κωνσταντίνο Λούλη και τον πρόξενο Βασίλη Κονιάκο, όπου και ανακοινώθηκε η απευθείας αεροπορική σύνδεση Αθήνα – Σαγκάη.

Πρόκειται για μια αρκετά σημαντική συμφωνία, η οποία αναμένεται να φέρει θετικά αποτελέσματα στην Ελλάδα, κυρίως στους τομείς του τουρισμού και του εμπορίου.

The first direct flight between #Shanghai and #Athens will be opened in June 2020 via Shanghai-based Juneyao Airlines, one of the biggest private carriers in #China. It will operate three times a week, via Boeing 787 Dreamliner, the airline announced on Saturday. #amazingshanghai pic.twitter.com/NjiFWX2C6h

— ShanghaiEye (@ShanghaiEye) November 2, 2019

Σημειώνεται ακόμη ότι η Juneyao Air έχει ήδη έρθει σε επαφή με το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ενώ αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι υπάρχει και λειτουργεί με πολύ μεγάλη επιτυχία η αεροπορική σύνδεση Αθήνας – Πεκίνο με τρία δρομολόγια την εβδομάδα.

Παράλληλα, υπογραμμίζεται ότι η συγκεκριμένη συνάντηση έλαβε χώρα σχεδόν ταυτόχρονα με την άφιξη του κ. Μητσοτάκη στην Κίνα.

Αναφορικά με το πρόγραμμα του πρωθυπουργού, αυτό ξεκινάει απ’ την Κυριακή με τη συνάντησή του με τον γγ Σανγκάης του ΚΚ της Κίνας Li Qiang, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται στη συνέχεια να παρευρεθεί και στα εγκαίνια των εγκαταστάσεων στη Σαγκάη, της ελληνικής εταιρείας που κατασκευάζει ασανσέρ, Kleeman.

Διαβάστε ακόμη:

H μεγαλύτερη απευθείας πτήση στον κόσμο είναι γεγονός

Το άρθρο Απευθείας αεροπορική σύνδεση Αθήνα – Σαγκάη | Πότε ξεκινάει; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα