Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (31/10/2019)

09:18 31/10/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (31/10/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (31/10/2019):Κριός

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους

Κριούς. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Δία θα σας βοηθήσει να δείτε το μέλλον σας με ιδιαίτερη αισιοδοξία, ενώ είναι ιδιαίτερα βοηθητική για όσους από εσάς θέλετε να κλείσετε οριστικά μια Νομική ή γραφειοκρατική υπόθεση η οποία σας ταλαιπωρεί εδώ και καιρό.

Ταύρος

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Δία θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στην ρύθμιση των οικονομικών σας υποθέσεων απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία) με ιδιαίτερα ευνοϊκούς για εσάς όρους, παράλληλα όμως, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία.

Δίδυμοι

Ιδιαίτερα δοτικοί με τους αγαπημένους σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η παρουσία της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Τοξότη και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Δία, θα σας κάνει ιδιαίτερα δοτικούς και καλοπροαίρετους απέναντι στους συνεργάτες και στους αγαπημένους σας, γι’ αυτό και δεν θα διστάσετε να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να τους ευχαριστήσετε.

Καρκίνος

Με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Δία θα σας ωθήσει να οργανώσετε το χρόνο και τις υποχρεώσεις σας με απόλυτη επιτυχία, ενώ οι νέες ευθύνες που θα αναλάβετε στο χώρο της εργασίας οι οποίες θα έρθουν ως επιβράβευση της καλής σας δουλειάς και της συνέπειας σας, θα έχουν την αποδοχή των συναδέλφων σας.

Λέων

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Λέοντες. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Δία, θα σας ωθήσει να απολαύσετε τις στιγμές με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ παράλληλα σας ευνοεί να προχωρήσετε στην προώθηση ενός φιλόδοξου σχεδίου για το οποίο δουλεύετε συστηματικά εδώ και καιρό.

Παρθένος

Με το χώρο του σπιτιού σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Δία, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με το χώρο του σπιτιού σας και την τακτοποίηση του, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να κάνετε και αρκετές αγορές ώστε να κάνετε πιο όμορφο το χώρο του σπιτιού σας αλλά και για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένεια σας.

Ζυγός

Κάθε άλλο παρά βαρετή, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ζυγούς. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Δία, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες αλλά και την δημοτικότητα σας στο χώρο της εργασίας σας. Κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών συζητήσεων θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις με τον επαγγελματισμό σας και την ικανότητα σας να ξεφεύγετε με έξυπνους ελιγμούς από τις κακοτοπιές.

Σκορπιός

Ιδιαίτερα εποικοδομητική, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Σκορπιούς. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Δία, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή τόσο για τις επαγγελματικές όσο και για τις οικονομικές σας υποθέσεις. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν για να ολοκληρώσετε μια νέα επαγγελματική συνεργασία, ενώ  παράλληλα, θα πρέπει να προσπαθήσετε να αποφύγετε τις άσκοπες σπατάλες.

Τοξότης

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σήμερα στραμμένα επάνω σας. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον Δία , θα ενισχύσει τα ενεργειακά σας αποθέματα, ενώ παράλληλα θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να κάνετε χαρούμενους και ευτυχισμένους τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας.

Αιγόκερως

Αρκετά υποτονικοί, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Δία, θα σας ωθήσουν να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε, ενώ είναι ιδανική για να οραματιστείτε το μέλλον σας. Επίσης, σε προσωπικό επίπεδο αρκετοί από εσάς θα έχετε μια τυχερή γνωριμία η οποία για λίγο καιρό θα πρέπει να μείνει μυστική.

Υδροχόος

Ημέρα έντονης εξωστρέφειας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή για εσάς τους Υδροχόους. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Δία, θα σας φέρει ευχάριστες προσκλήσεις από φίλους τις οποίες και δεν πρέπει να αρνηθείτε, καθώς μέσα από το φιλικό σας κύκλο θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε σημαντικές γνωριμίες, ενώ είναι πιθανό ένα άτομο να τραβήξει την προσοχή σας λιγάκι παραπάνω.

Ιχθείς

Πολύ σημαντική, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σημερινή ημέρα για εσάς τους Ιχθύες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Δία, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με το επαγγελματικό σας μέλλον. Αφήστε λοιπόν στην άκρη τους δισταγμούς και συζητήστε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια με τους ανθρώπους που εμπιστεύεστε, ενώ όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να στείλετε το βιογραφικό σας.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (31/10/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα