Ένα app που σε βοηθάει να αποφύγεις το jet lag

02:34 27/10/2019 - Πηγή: iPop

Μπορεί τα μακρινά ταξίδια να είναι σήμερα πιο προσιτά από ποτέ, ωστόσο αυτό που δεν πρόκειται να συνηθίσουμε όταν ταξιδεύουμε είναι το jet lag. Τα καλά νέα, όμως, είναι ότι υπάρχει και γι’ αυτό -όπως και για όλα τα άλλα- ένα app που έχει τη λύση. Η εφαρμογή που σε βοηθάει να αποφύγεις το jet lag είναι γεγονός.

Το όνομά του

είναι Timeshifter και είναι το app που σε βοηθάει να αποφύγεις το jet lag με ένα πλάνο που βγάζει για εσένα για κάθε ξεχωριστό ταξίδι σου. Είναι η εφαρμογή που σε συμβουλεύει για το ποιες είναι οι καλύτερες ώρες για να κοιμηθείς και να ξυπνήσεις όταν ταξιδεύεις.

Πιο συγκεκριμένα, το Timeshifter οργανώνει αποκλειστικά για εσένα το πλάνο που πρέπει να ακολουθήσεις σε κάθε ταξίδι σου. Και όχι, δεν εννοούμε το πλάνο με τα αξιοθέατα που πρέπει να δεις, αλλά το πλάνο που θα σε βοηθήσει να καταπολεμήσεις καλύτερα το jet lag.

Αρχικά, αυτή η εφαρμογή σου κάνει μερικές ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με την ηλικία σου, αλλά και άλλες όπως το εάν σου αρέσει να ξυπνάς νωρίς ή αργά.

App Store

Στη συνέχεια, θα σου ζητήσει να συμπληρώσεις τις πληροφορίες για το ταξίδι σου: τον προορισμό σου, εάν είναι απλής μετάβασης ή επιστροφής, εάν έχει στάσεις ή όχι και φυσικά τις ημερομηνίες και ώρες αναχώρησης και άφιξής σου στον προορισμό.

Κι αφού συμπληρώσεις όλες αυτές τις πληροφορίες, το Timeshifter θα σου παρουσιάσει ένα χρονοδιάγραμμα όχι μόνο για την ημέρα που ταξιδεύεις, αλλά και για τρεις μέρες πριν το ταξίδι σου και τις μέρες μετά από αυτό.

Αυτό το χρονοδιάγραμμα σε ενημερώνει τόσο για τις αλλαγές στην ώρα, όσο για τις ώρες που θα πρέπει να κοιμάσαι ή να ξεκουράζεσαι, αλλά και για τις ώρες που θα πρέπει να πίνεις ή όχι καφέ.

Timeshifter/Βustle

Δυστυχώς, το μόνο κακό που έχει αυτό το app είναι ότι δεν είναι δωρεάν. Μπορείς να το κατεβάσεις στη συσκευή σου δωρεάν και να σου δώσει τις συμβουλές του για να αποφύγεις το jet lag στο πρώτο ταξίδι, ωστόσο μετά θα πρέπει να το πληρώσεις, καθώς έχει συνδρομή.

Διάβασε ακόμη:

Όσα πρέπει να κάνεις download πριν την επόμενη σου πτήση!

Photo: Unsplash/Leandro Maldini

Το άρθρο Ένα app που σε βοηθάει να αποφύγεις το jet lag εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα