#Μένουμε_σπίτι: Οι αγαπημένοι μας celebrities μας είπαν πώς περνούν τον χρόνο τους στο σπίτι

18:05 19/3/2020 - Πηγή: iPop

Αυτές τις μέρες #μένουμε_σπίτι για να προφυλαχθούμε αλλά και προστατέψουμε και τους συνανθρώπους μας. Η καραντίνα είναι απαραίτητη προκειμένου να συμβάλλουμε όλοι μας στη μείωση της εξάπλωσης του κορονοϊού. Είναι ευθύνη του καθενός μας και σ’ αυτή την πολύ κρίσιμη φάση πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτό που έχει πιο πολύ σημασία απ’ όλα είναι η υγεία μας. Κι ενώ μπορεί να έχεις ήδη αρκετές ιδέες για το πώς να περάσεις τον χρόνο στο σπίτι, και να σου έχουμε προτείνει κι εμείς μέσα απ’ το iPop.gr πολύ ενδιαφέρουσες δραστηριότητες

να κάνεις, από online μαθήματα, μέχρι γυμναστική και παιχνίδια με το κατοικίδιό σου, υπάρχουν κάποιες στιγμές που σκέφτεσαι “και τι άλλο να κάνω πια;”. Δεν χρειάζεται να φρικάρεις. Ο υποχρεωτικός εγκλεισμός σίγουρα δεν είναι κάτι που σου αρέσει, αλλά το ξέρεις ότι μπροστά σ’ αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, είναι το λιγότερο που μπορείς να κάνεις. Και να σου πούμε και κάτι άλλο; Δες το σαν μια ευκαιρία να περάσεις πολύτιμο χρόνο με τον εαυτό σου, να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν, να τα πεις λίγο με την πάρτη σου! Και τις στιγμές που νιώθεις ότι βαριέσαι αφόρητα, μην ανησυχείς! Απλά άνοιγε αυτό το άρθρο και διάβαζε πώς περνούν τον χρόνο στο σπίτι οι celebrities! Είναι οι άνθρωποι που παρακολουθείς και θαυμάζεις, ακολουθείς στα social media και πολύ συχνά σου δίνουν έμπνευση.

Αυτοί οι άνθρωποι ανταποκρίθηκαν με πολύ μεγάλη χαρά στο κάλεσμα του iPop.gr και σου δίνουν έμπνευση! Έμπνευση για το τι βιβλίο να διαβάσεις, τι σειρά/ ταινία να δεις αλλά και τι να μαγειρέψεις όσο μένεις στο σπίτι! Οι μανούλες μάλιστα θα βρουν και χρήσιμα tips απ’ τις διάσημες μανούλες για το πώς να περάσουν τον χρόνο με τα παιδιά στο σπίτι δημιουργικά.

Οι παρακάτω άνθρωποι δεν επιλέχθηκαν, όμως, τυχαία… Ο καθένας τους ξεχωρίζει στον τομέα του, ο καθένας τους μας εμπνέει με διαφορετικό τρόπο, ο καθένας τους μας έχει κάνει να τον χειροκροτήσουμε και η ανταπόκρισή τους όταν τους ζητήσαμε να μοιραστούν μαζί μας τις αγαπημένες τους συνήθειες στο σπίτι για να σου δώσουμε έμπνευση και να γίνει λίγο πιο υποφερτή η καραντίνα, ήταν συγκινητική! Διάβασε παρακάτω όσα έχουν να σου πουν!

Πώς περνούν τον χρόνο στο σπίτι οι celebrities;Πόπη Τσαπανίδου

View this post on Instagram

Ρε παιδια! Μια ερώτηση! Τόσα χιλιόμετρα θάλασσα από τον Πειραιά ως το Σούνιο, τόσες παραλίες, τόσα βραχάκια τόσα μονοπατάκια, τόση θάλασσα! Πως τα καταφέραμε έτσι και πέσαμε ο ένας πάνω στον άλλο; Και πως δεν ανησύχησε κανείς να αραιώσει; Αλλά και οι υπόλοιποι που κλεισμένοι σπίτι έβλεπαν και έκριναν μέσα από τα social media τους παραθαλάσσιους… Πόσους ακραίους χαρακτηρισμούς διάβασα! Πόσα "ψοφα" "ζωα" κλπ Πόσο κρίμα! Θαρρείς και οι υπόλοιποι είμαστε οι αναμάρτητοι. Χάσαμε την ευκαιρία να συνδεθούμε μεταξύ μας στη διάρκεια της οικονομικής κρίσης. Ας μην χάσουμε και αυτήν! Σίγουρα όσοι πήγαν στις παραλίες έκαναν λάθος. Μπορούμε να το τους το επισημάνουμε με ανθρωπιά; Εκτός πια κι αν εμείς είμαστε Θεοί και αναμάρτητοι σε όλα και πάντα.

Keywords
Τυχαία Θέματα