Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (19/11/2019)

09:07 19/11/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (19/11/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (19/11/2019):Κριός

Η διάθεσή σου σήμερα είναι εξαιρετική και αυτό θέλεις να το μοιραστείς με τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα βγεις, θα διασκεδάσεις, θα δεις κόσμο και επιπλέον αναμένεται

να έχεις εύνοια στις οικονομικές σου συναλλαγές και γενικότερα ό, τι σχετίζεται με χρήμα.

Ταύρος

Η μέρα ενδείκνυται για να ασχοληθείς με οτιδήποτε σχετίζεται με ακίνητα, δάνεια και διευθετήσεις οικονομικών ζητημάτων από το παρελθόν. Δεν αποκλείεται να καταπιαστείς με τη διακόσμηση του σπιτιού σου ή με τη γενικότερη αναβάθμισή του.

Δίδυμοι

Κοινωνική μέρα η σημερινή και θα αποτελέσει την τέλεια ευκαιρία να σχηματίσεις συμμαχίες, κυρίως στα επαγγελματικά, χωρίς ωστόσο να αποκλείονται και οι άλλοι τομείς στους οποίους κινείσαι. Αργότερα μέσα στη μέρα, δε θα ήταν κακή ιδέα να βγεις με φίλους ή το/τη σύντροφό σου.

Καρκίνος

Έχεις τρομερή ζωτικότητα όσον αφορά στην εργασία σου, συνεπώς είσαι ιδιαίτερα παραγωγικός/ή κάτι που δεν περνάει απαρατήρητο από τους συνεργάτες/συναδέλφους/εργοδότες σου. Σήμερα μπορείς να θέσεις τις απαραίτητες βάσεις για να εξασφαλίσεις σταθερότερα κέρδη στο μέλλον.

Λέων

Σήμερα ο αισθηματικός σου τομέας μπαίνει στο επίκεντρο, αφού όχι μόνο χαρακτηρίζεσαι από γοητεία και λάμψη αλλά συναντάς ανθρώπους επίσης γοητευτικούς και λαμπερούς, κάτι που σε ελκύει και σε ανεβάζει ψυχολογικά. Αν είσαι γονέας, περίμενε μία χαρά από το παιδί/τα παιδιά σου.

Παρθένος

Οικήματα, κληροδοτήματα και οικονομικά σπιτιού δέχονται ισχυρή εύνοια σήμερα, κάτι που σου κλείνει το μάτι ώστε να κάνεις τις απαραίτητες επαφές προκειμένου να ξεμπλοκάρεις ζητήματα που σχετίζονται με αυτούς τους τομείς. Προσοχή! Η μέρα ενδείκνυται για συζητήσεις και όχι για ενέργειες (ακόμα).

Ζυγός

Η κοινωνικότητά σου σήμερα χτυπάει κόκκινο και καλό είναι να ξεκλέψεις λίγο χρόνο για να διασκεδάσεις με φίλους. Αν δεν τα καταφέρεις, αναμένεται να μεταφέρεις το…πάρτυ στη δουλειά, όπου (για σήμερα τουλάχιστον) γίνεσαι ο/η αγαπημένος/η συνάδελφος όλων.

Σκορπιός

Η κοινωνικότητά σου σήμερα χτυπάει κόκκινο και καλό είναι να ξεκλέψεις λίγο χρόνο για να διασκεδάσεις με φίλους. Αν δεν τα καταφέρεις, αναμένεται να μεταφέρεις το…πάρτυ στη δουλειά, όπου (για σήμερα τουλάχιστον) γίνεσαι ο/η αγαπημένος/η συνάδελφος όλων.

Τοξότης

Αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία: Αυτά χαρακτηρίζουν τη σημερινή ημέρα και εσύ, ως αιώνιος/α έφηβος/η, νιώθεις ότι μπορείς να κάνεις τη γη να γυρίσει. Αυτό δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα, αφού έχεις την απαραίτητη εύνοια σήμερα για να κάνεις όσα έχεις σκεφτεί.

Αιγόκερως

Κληρονομικά και οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται με το παρελθόν, μπορούν σήμερα να κινηθούν με μεγαλύτερη ευκολία. Σήμερα είναι μια εξαιρετικά ευνοϊκή μέρα για να ασχοληθείς με οτιδήποτε υλικό και οικονομικό δεν τολμούσες να αγγίξεις το προηγούμενο διάστημα.

Υδροχόος

Υπάρχει μία διάθεση για συνεργασία στη δουλειά, η οποία διέπεται από φιλικότητα ή και αλληλεγγύη ακόμα. Αυτό μπορεί να βελτιώσει το περίεργο κλίμα που επικρατούσε τις προηγούμενες ημέρες (ανεξάρτητα από το αν αυτό σε αφορούσε ή όχι).

Ιχθείς

Η μέρα ενδείκνυται για να ανθίσεις και να λάμψεις ακόμα στο χώρο εργασίας σου, ανεξάρτητα από τη θέση σου σε αυτή. Μπορείς να θέσεις τις απαραίτητες βάσεις για επέκταση, κάτι που μπορεί να μην το καταλάβεις σήμερα, αλλά θα δεις αποτελέσματα μέσα στην εβδομάδα.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (19/11/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα