Με αυτό το φόρεμα θα είσαι έτοιμη σε 5 λεπτά!

17:30 18/11/2019 - Πηγή: iPop

Αν το πρωί δεν έχεις παραπάνω από 15 λεπτά για να ετοιμαστείς αλλά θέλεις να είσαι κομψή και στιλάτη… τότε σου έχουμε το ιδανικό φόρεμα. Το πλεκτό φόρεμα, λιγάκι oversized είναι η καλύτερη λύση στο πρόβλημα σου.

Υπάρχει μια χαρακτηριστική χειμωνιάτικη κατάσταση που μεταβάλλει τον τρόπο με τον οποίο ντύνεσαι κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου. Και ο λόγος είναι απλός: Απ’ τη μια μεριά, σ’ έναν μήνα έχουμε Χριστούγεννα κι από την άλλη ο

καιρός είναι ακόμη λιγάκι καλοκαιρινός. Επομένως, τι μπορείς να φορέσεις;

Στέκεσαι κάθε πρωί μπροστά από την ντουλάπα σου και σκέφτεσαι πως αν βάλεις το ένα κομμάτι, θα κρυώνεις, αν βάλεις το άλλο, θα ζεσταίνεσαι. Και κάπως έτσι, τρως αρκετή ώρα στο να βρεις τι να βάλεις.

Γι αυτήν την περίοδο και όχι μόνο, έχουμε την καλύτερη επιλογή. Σου αρέσει ή όχι, το μάλλινο είναι το σήμα κατατεθέν για τον Χειμώνα. Άνετο; Σίγουρα. Ακριβό; Όχι, απαραίτητα. Cozy; Απόλυτα.

View this post on Instagram

Injecting the house’s sophisticated opulence with an indie attitude for the #EtroFW19 collection. Discover online at etro.com and in selected stores worldwide. Captured backstage by @kevintachman

A post shared by ETRO (@etro) on Nov 15, 2019 at 7:49am PST

Το πλεκτό φόρεμα είναι αυτό που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση όταν δεν έχεις τι να φορέσεις.

Το cardigan σε φαρδιά γραμμή είναι η viral τάση του Χειμώνα!

Πώς μπορείς να φορέσεις το πλεκτό φόρεμα;

Με πολλούς και διάφορους τρόπους! Μπορείς να βάλεις το πλεκτό φόρεμα στο γραφείο, όταν κάθε πρωί ψάχνεις κάτι να φορέσεις για να σε βολέψει όλη την ημέρα.

Είτε το συνδυάσεις με τα μποτάκια σου, είτε με τα sneakers σου είναι σίγουρα μια καλή και γρήγορη επιλογή.

Το «hybrid» είναι στη μόδα και περιγράφει το πλεκτό φόρεμα που τυλίγεται με έναν έξυπνο τρόπο, έχει layers και είναι εντυπωσιακό. Το φόρεμα που λιγάκι σε μπερδεύει και πρέπει να το κοιτάξεις δύο και τρεις φορές για να καταλάβεις τι φοράς.

Embed from Getty Images

Πολύ περισσότερο, μπορείς να βάλεις το πλεκτό σου φόρεμα με μια κομψή ζώνη, ώστε να αγκαλιάζει καλύτερα το σώμα σου και τις καμπύλες σου και είναι λιγάκι πιο θηλυκό.

Embed from Getty Images

Ένας εναλλακτικός τρόπος για να φορέσεις το πλεκτό φόρεμα είναι να το βάλεις από μέσα με μια μπλούζα με πολύχρωμο γιακά. Για παράδειγμα, αν το πλεκτό φόρεμα είναι εκρού ή μαύρο ή γκρι ή ένα πιο «ήπιο» χρώμα μπορείς από μέσα να φορέσεις ένα μπλουζάκι με πολύχρωμο γιακά. Μια πολύ ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια!

View this post on Instagram

Fall 2019 Collection www.therow.com

A post shared by The Row (@therow) on Oct 16, 2019 at 6:09am PDT

Σε συνδυασμό με τις μπότες και τα κατάλληλα αξεσουάρ, τότε έχεις το κατάλληλο και σωστό outfit.

Embed from Getty Images

Διαβάστε επίσης:

Πώς να φορέσεις τα λευκά sneakers και τον Χειμώνα;

Photo: unsplash/Victoria Strukovskaya

Το άρθρο Με αυτό το φόρεμα θα είσαι έτοιμη σε 5 λεπτά! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Με αυτό το φόρεμα θα είσαι έτοιμη σε 5 λεπτά!,