Έφη Παπαθεοδώρου και Γιώργος Καπουτζίδης σκορπούν γέλιο σε ένα νέο βίντεο

18:01 16/11/2019 - Πηγή: iPop

Έφη Παπαθεοδώρου και Γιώργος Καπουτζίδης σκορπούν γέλιο σε ένα νέο βίντεο! Μεταφορά χρημάτων στα καταστήματα ΟΠΑΠ εδώ και…tora.

Η Έφη Παπαθεοδώρου χρειάζεται χρήματα εδώ και…tora και ο Γιώργος Καπουτζίδης τρέχει. Το νέο ξεκαρδιστικό βίντεο για την υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων στα καταστήματα ΟΠΑΠ που πρέπει να δεις και εσύ!

Οι περιπέτειες του Γιώργου Καπουτζίδη με τον αγαπημένο του «μπελά», Έφη Παπαθεοδώρου,

συνεχίζονται. Στο νέο ξεκαρδιστικό βίντεο, η Έφη Παπαθεοδώρου ετοιμάζει βαλίτσες για Ρώμη και δεν τη σταματάει…ούτε η Κυριακή!

Για μία ακόμα φορά καταφέρνει τον Γιώργο Καπουτζίδη να επισκεφτεί το πλησιέστερο κατάστημα ΟΠΑΠ για να της στείλει χρήματα εδώ και…tora.

Πιο συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε και στη λεζάντα του ξεκαρδιστικού βίντεο: «Tora, όχι μόνο η πληρωμή λογαριασμών, αλλά και η μεταφορά χρημάτων μπορεί να είναι εύκολη και γρήγορη, σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ! Η Έφη Παπαθεοδώρου το γνωρίζει καλά αυτό, και φρόντισε να το μάθει και ο Γιώργος Καπουτζίδης με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο!».

Δείτε το απολαυστικό βίντεο και μάθετε τα πάντα για την υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων tora, χωρίς αναμονές και ταλαιπωρία.

Έφη Παπαθεοδώρου – Γιώργος Καπουτζίδης σε ένα νέο απολαυστικό βίντεο:

Δείτε και το βίντεο με τη Μαρία Ηλιάκη να προκαλεί Νίκο Παππά, Ντεσόν Τόμας και Γιώργο Παπαγιάννη να βάλουν καλάθια για καλό σκοπό!

Διαβάστε ακόμη τους λογαριασμούς που μπορείτε να πληρώσετε στα καταστήματα ΟΠΑΠ:

Οι λογαριασμοί που μπορείς να πληρώσεις στον ΟΠΑΠ χωρίς φόβο!

Το άρθρο Έφη Παπαθεοδώρου και Γιώργος Καπουτζίδης σκορπούν γέλιο σε ένα νέο βίντεο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα