Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (15/12/2019)

08:00 15/12/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (15/12/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (15/12/2019):Κριός

Έντονη κινητικότητα και κοινωνικότητα σε περιμένουν σήμερα, τόσο μέσα στη δουλειά σου, όσο και έξω από αυτή, καθώς φαίνεται πως η κοινωνική δραστηριότητα αποτελεί και δική σου

προσωπική επιθυμία. Απολαμβάνεις την πολυκοσμία και επιδιώκεις την ανθρώπινη επικοινωνία σε κάθε ευκαιρία. Δεν αποκλείεται μάλιστα να επιδιώξεις μία ξεχωριστή έξοδο, συναντώντας φίλους.

Ταύρος

Νωρίς μέσα στη μέρα δημιουργείται ένα χάος στο σπίτι, το οποίο προκαλεί συγκρούσεις. Η κατάσταση αυτή θα διατηρηθεί μέχρι περίπου και το μεσημέρι, οπότε η επικοινωνία στο περιβάλλον αποκαθίσταται. Προσπάθησε να μη μετατοπίσεις την έντασή σου σε άλλους τομείς της ζωής σου.

Δίδυμοι

Έχεις μία τάση στην εσωστρέφεια και την απομόνωση σήμερα με πρόθεση όμως την ανασύνταξη. Δεν πετάς το χρόνο στα “σκουπίδια”, χωρίς να κάνεις τίποτα. Ανασυντάσσεσαι πνευματικά και οργανώνεις πρακτικά τη ζωή σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά ζητήματα και θέματα διαχείρισης.

Καρκίνος

Η διαχείρισή σου σε οικονομικά ζητήματα είναι ασταθής, με αποτέλεσμα να “προσκαλείς” αναποδιές και αναπάντεχες εξελίξεις. Πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στις οικονομικές σου συναλλαγές, ώστε να αποφευχθεί η πιθανότητα ελλείμματος. Από την άλλη δεν αποκλείεται να παρουσιαστούν κάποια απρόοπτα έξοδα που θα σε πιέσουν αρκετά.

Λέων

Αυξάνεται σημαντικά ο φόρτος εργασίας σου, κάτι που σου δημιουργεί σοβαρή κόπωση, τόσο σε σωματικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Αυτό σου γεννά μια ίσως αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά προς τους άλλους, με αρκετά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Προσοχή στα ξεσπάσματά σου, ιδίως προς τα άτομα της οικογένειάς σου, τα οποία θα είναι και τα πρώτα που θα δεχτούν την -αναίτια- επιθετικότητά σου.

Παρθένος

Αφιερώνεις τη μέρα εσωτερική αναζήτηση. Οι ζυμώσεις που γίνονται τώρα, τόσο οι εσωτερικές όσο και οι εξωτερικές θα σε βάλουν σε θέση έντονης σκέψης για τον καθορισμό των επόμενων βημάτων σου. Είναι μία καλή στιγμή, τώρα, να ανακαλύψεις την πραγματική σου δύναμη και να τη χρησιμοποιήσεις για την επίτευξη των στόχων σου. Πολύ σημαντική για την ανέλιξή σου θα αποδειχθεί και η δουλειά που θα κληθείς να κάνεις με τον εαυτό σου.

Ζυγός

Η μέρα είναι αποκαλυπτική για τις κοινωνικές σου σχέσεις, καθώς τώρα ξεκαθαρίζουν για σένα οι πραγματικές από τις ψεύτικες, οι ουσιαστικές από τις επιφανειακές. Παράλληλα βιώνεις πολλές ιδεολογικές ζυμώσεις τώρα, με αποτέλεσμα να ανακαλύπτεις καλύτερα τον εαυτό σου και τα “θέλω” σου, κάτι που θα λειτουργήσει ως κινητήριος μοχλός για το “ξεκαθάρισμα” του κοινωνικού σου περιβάλλοντος.

Σκορπιός

Παίρνεις αποφάσεις που αφορούν στην καταξίωσή σου, οι οποίες όμως μπορεί να σε κάνουν να φανείς κάπως “επιθετικός/η”. Σχεδιάζεις να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες, γεγονός που μπορεί να σε κάνει, τουλάχιστον στα μάτια των άλλων, κάπως απειλητικό/ή. Δούλεψε πιο ενεργά τις επικοινωνιακές σου ικανότητες.

Τοξότης

Η ψυχολογία σου σήμερα θα είναι κάπως πεσμένη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, κάτι που επηρεάζει την καθημερινότητά σου, κάνοντάς σε σχεδόν μη λειτουργικό/ή. Ίσως σήμερα είναι μία ημέρα κατά την οποία έχει περισσότερο νόημα να κάνεις μια ενδοσκόπηση, παρά να συναναστραφείς με πολύ κόσμο ή να ασχοληθείς με πολλές εκκρεμότητες.

Αιγόκερως

Η αισθηματική σου ζωή παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σήμερα, όχι τόσο σε πρακτικό, όσο σε διανοητικό επίπεδο. Νιώθεις ερωτευμένος/η, κάτι που τροφοδοτεί τη φαντασία σου και τον ερωτισμό σου με…υλικό. Αυτός είναι και ο λόγος που υποπίπτεις σε λάθη που σχετίζονται με την καθημερινότητα, ως επί τον πλείστον οικονομικής φύσης.

Υδροχόος

Μπορεί να απογοητεύεσαι γιατί τα πράγματα τόσο στο χώρο του σπιτιού, όσο και της δουλειάς δε λειτουργούν με τον επιθυμητό τρόπο, κάτι που σε κινητοποιεί και αναλαμβάνεις δράση, προκειμένου να διορθώσεις τα κακώς κείμενα. Θέτεις σήμερα αυστηρότατους κανόνες, από το φόβο μη χάσεις τα κεκτημένα σου.

Ιχθείς

Η μέρα σε αναγκάζει να γίνεις πιο δραστήριος/α και να συμπεριλάβεις πολλούς ανθρώπους και πολλές νέες δραστηριότητες στη ζωή σου. Φρόντισε μόνο να εξασφαλίζεις χρόνο για την ξεκούρασή σου, διότι ναι μεν τα ενεργειακά σου αποθέματα είναι υψηλά τώρα, η υπερβολική ένταση όμως είναι ικανή να σε αποφορτίσει πολύ γρήγορα.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (15/12/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
15122019,