Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (12/11/2019)

09:06 12/11/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (12/11/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (12/11/2019):Κριός

Πιο δυνατοί, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι αισθάνεστε σήμερα εσείς οι Κριοί. Η Πανσέληνος που

θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο  θα σας ωθήσει να στρέψετε την προσοχή σας σε ότι έχει ουσιαστική αξία για εσάς. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα καταφέρετε να εντοπίσετε τους φόβους και τις ανασφάλειες σας και να εντοπίσετε τα πιο κρυφά σημεία της ψυχής σας. Επίσης, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ζυγού με τον Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη θα σας βοηθήσει πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τα μελλοντικά σας σχέδια και τις προοπτικές μιας νέας συνεργασίας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ανανεώσετε την σχέση σας με τον/την ερωτικό/ή σας σύντροφο.

Ταύρος

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σήμερα στραμμένα επάνω σας. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας οίκο θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Κρυμμένα μυστικά και αλήθειες θα φωτιστούν ιδιαίτερα και θα σας βοηθήσουν να πάρετε τις αποφάσεις σας και να κρατήσετε ότι και όποιον έχει ουσιαστικά αξία για εσάς και σας το έχει αποδείξει. Επίσης, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια επαγγελματική συμφωνία η οποία στα μάτια των περισσότερων θα  φαινόταν αδύνατη. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι εκτός από ηθική θα λάβετε πολύ σύντομα και οικονομική επιβράβευση.

Δίδυμοι

Ημέρα έντονης εσωστρέφειας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή για εσάς τους Διδύμους. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω σας και να δείτε  ποιοι είναι οι πραγματικοί σας σύμμαχοι και ποιοι οι εχθροί σας στο χώρο της εργασίας σας. Επίσης, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού με τον Δία που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Τοξότη, σας ωθήσει να γίνετε τολμηροί και να κυνηγήσετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας το οποίο θα αλλάξει ριζικά την προσωπική σας ζωή και τις σχέσεις σας.

Καρκίνος

Κάθε άλλο παρά βαρετή, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Καρκίνους. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τις σχέσεις σας με τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι πλέον είστε έτοιμοι να βάλετε σε εφαρμογή τα νέα σχέδια σας. Επίσης, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού  με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας  βοηθήσει να βρείτε λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας, οι οποίες θα αλλάξουν ριζικά την καθημερινότητα σας.

Λέων

Στο επίκεντρο της προσοχής των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα βρεθεί η εξέλιξη της καριέρας σας. Η Πανσέληνος του θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου  στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δείτε πιο ξεκάθαρα τους επαγγελματικούς σας στόχους,  ενώ παράλληλα θα σας ωθήσει να αλλάξετε και τον τρόπο που παρουσιάζετε τον εαυτό σας στους άλλους. Επίσης, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού με τον  Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη,  θα ωθήσει να πάρετε τις σωστές αποφάσεις μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Άλλωστε είστε σίγουροι για την επιτυχία των σχεδίων σας.

Παρθένος

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Παρθένους. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς  ζώδιο του Ταύρου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα ωθήσει να προχωρήσετε με θάρρος και να κυνηγήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι όλα αυτά θα γίνουν αφού πρώτα έχετε κάνει τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις. Επίσης, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις και να διαφυλάξετε τα κεκτημένα της οικογένειας σας.

Ζυγός

Γεμάτοι αυτοπεποίθηση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου  στον 8ο  Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τις οικονομικές σας υποθέσεις. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονική περίοδο για να επαναπροσδιορίσετε τις οικονομικές σας συνεργασίες χωρίς το φόβο τι θα γίνει στο μέλλον αν κάποιες από αυτές πάψουν να υπάρχουν. Επίσης, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο σας  με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη,  θα σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις υψηλού ρίσκου οι οποίες να είστε για ένα πράγμα σίγουροι, ότι θα σας βγούνε.

Σκορπιός

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η Πανσέληνος  που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το  ζώδιο σας ,στο ζώδιο του  Ταύρου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να μπείτε στην διαδικασία και να περάσετε από μερικές δοκιμασίες τους αγαπημένους σας, ώστε να σιγουρευτείτε για τα συναισθήματα και τις προθέσεις τους. Επίσης, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο συγκυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από το ζώδιο του Ζυγού με τον  Δία από το ζώδιο του Τοξότη , θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική οικονομική συνεργασία η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή. Ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε και σε μια ερωτική σχέση η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή.

Τοξότης

Με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου  στον 6ο Ηλιακό σας οίκο θα σας αναγκάσει να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργείτε στην καθημερινότητα σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ανακαλύψετε τι λέγεται πίσω από την πλάτη σας. Επίσης, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Δία θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια με την βοήθεια ισχυρών προσώπων από το φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον.

Αιγόκερως

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Αιγόκερους. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο είναι ιδιαίτερα θετική για εσάς τους Αιγόκερους, αφού θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα φιλόδοξα σχέδια σας μέσα από τα οποία θα μεταμορφωθείτε. Επίσης, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη,  θα σας ωθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την εξέλιξη της καριέρας σας. Άλλωστε τίποτε δεν κάνετε χωρίς να το μελετήσετε σωστά.

Υδροχόος

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο,  θα ωθήσει να ψάξετε να βρείτε την δύναμη σας μέσα από τις ρίζες που έχετε πάρει από την οικογένεια σας. Αυτές άλλωστε είναι που έχουν δομήσει και τις αξίες σας. Επίσης, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη,  θα σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν για να επεκτείνετε τα φιλόδοξα σχέδια σας, έχοντας δίπλα σας ισχυρούς συμμάχους.

Ιχθείς

Ευχάριστες συζητήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα έχετε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να διαφημίσετε με τον καλύτερο τρόπο τον εαυτό σας και τις επιτυχίες σας. Σημαντικό σας πλεονέκτημα είναι η υπομονή και η επιμονή σας. Επίσης, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού με τον  Δία από το ζώδιο του Τοξότη , θα σας βοηθήσει να κυνηγήσετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους με σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (12/11/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα